Cauta

Adrian Năstase a calculat ce şanse are Mircea Geoană la alegerile prezidenţiale 2024. Concluzia: surprinzătoare

Adrian-Nastase

Adrian Năstase a analizat şansele lui Mircea Geoană la alegerile prezidenţiale 2024. Concluzia fostului premier poate fi surprinzătoare.

Năstase e de părere că Geaonă, în prezent secretar general adjunct al NATO, ar avea şanse să ocupe fotoliul de la Cotroceni, dar trebuie să bifeze o condiţie.

PSD să-l sprijine pe Geoană

Adrian Năstase consideră că Mircea Geoană ar putea câştiga alegerile prezidenţiale 2024 doar dacă va fi susţinut de PSD.

„Are șanse în măsura în care va fi sprijinit de PSD. Este foarte greu pentru un independent. El poate că se gândește la modelul Macron, cu o astfel de mișcare.

Este foarte greu. S-a mai confruntat cu problema votului în secții. În momentul în care nu ai echipe foarte puternice care să te sprijine, în fiecare secție de vot vor veni ceilalți și vor lua din voturile respective”, a declarat Năstase.

De ce a mers Ciolacu în SUA

Adrian Năstase a vorbit şi despre vizita efectuată de Marcel Ciolacu în SUA.

„Ciolacu a mers în SUA și pentru a obține o binecuvântare. A fost însoțit de ambasadoare SUA. Eu am obținut binecuvântarea din partea unuia dintre centrele de putere (era președintele George H. W. Bush). Erau mai multe centre.

Vom vedea din ce centru a obținut Ciolacu. În orice caz, el n-a obținut binecuvântare din partea ambasadorului”, a precizat fostul premier al României pentru Gandul.

A scăpat de 15 dosare la DNA

Adrian Năstase a rememorat discuţiile cu procurorii.

Am avut 15 dosare la DNA. S-au închis. Una dintre procuroare mi-a fost studentă.

În celebrul dosar cu Genică Boierică, a făcut un denunț din închisoare și a spus că a fost cu mine la vânătoare, că a dormit în același pat cu mine, că am dormit pe mâna lui.

Până la urmă, s-a dovedit că nu era așa. Am fost achitat”, a declarat Adrian Năstase.

Ultimele stiri

  • Vara începe „în forță”! La ce valori vor ajunge temperaturile zilele următoare. Șefa ANM: „Înseamnă deja pragul unei zile de caniculă”
  • Alertă alimentară în România. Sortiment de pește, retras de la rafturi de un cunoscut hipermarket/Care e motivul
  • Cresc veniturile populației în urma măsurilor PSD: românii iau mai multe credite, pe dobânzi mai mici
  • Fluctuațiile la prețul energiei nu-i afectează pe români: Guvernul Ciolacu păstrează plafonarea prețurilor până în primăvara lui 2025
  • Ucrainean reținut de DNA Constanța, pentru cumpărare de influență/Prins în flagrant
  • El a câștigat finala „Românii au talent”, sezonul 14! Tânărul pleacă acasă cu marele premiu de 120.000 de euro – VIDEO
  • Suma uriașă pe care a Trump a câștigat-o în 24 de ore după condamnare. „Sistemul nostru digital de strângere de fonduri a fost copleşit”
  • Imagini dramatice în Italia! Trei tineri, filmați în timp ce se țin în brațe, înainte de a fi luați de ape/Mașina lor, cu numere românești
  • Horoscop 1 iunie 2024. Comunicarea este cheia astăzi
  • Momente de spaimă! Un autocar cu zeci de copii a luat foc pe autostrada A10, în judeţul Alba
  • Exit mobile version