AcasăPoliticaAdrian Năstase a calculat ce şanse are Mircea Geoană la alegerile prezidenţiale...

Adrian Năstase a calculat ce şanse are Mircea Geoană la alegerile prezidenţiale 2024. Concluzia: surprinzătoare

Adrian-Nastase

Adrian Năstase a analizat şansele lui Mircea Geoană la alegerile prezidenţiale 2024. Concluzia fostului premier poate fi surprinzătoare.

Năstase e de părere că Geaonă, în prezent secretar general adjunct al NATO, ar avea şanse să ocupe fotoliul de la Cotroceni, dar trebuie să bifeze o condiţie.

PSD să-l sprijine pe Geoană

Adrian Năstase consideră că Mircea Geoană ar putea câştiga alegerile prezidenţiale 2024 doar dacă va fi susţinut de PSD.

„Are șanse în măsura în care va fi sprijinit de PSD. Este foarte greu pentru un independent. El poate că se gândește la modelul Macron, cu o astfel de mișcare.

Este foarte greu. S-a mai confruntat cu problema votului în secții. În momentul în care nu ai echipe foarte puternice care să te sprijine, în fiecare secție de vot vor veni ceilalți și vor lua din voturile respective”, a declarat Năstase.

De ce a mers Ciolacu în SUA

Adrian Năstase a vorbit şi despre vizita efectuată de Marcel Ciolacu în SUA.

„Ciolacu a mers în SUA și pentru a obține o binecuvântare. A fost însoțit de ambasadoare SUA. Eu am obținut binecuvântarea din partea unuia dintre centrele de putere (era președintele George H. W. Bush). Erau mai multe centre.

Vom vedea din ce centru a obținut Ciolacu. În orice caz, el n-a obținut binecuvântare din partea ambasadorului”, a precizat fostul premier al României pentru Gandul.

A scăpat de 15 dosare la DNA

Adrian Năstase a rememorat discuţiile cu procurorii.

Am avut 15 dosare la DNA. S-au închis. Una dintre procuroare mi-a fost studentă.

În celebrul dosar cu Genică Boierică, a făcut un denunț din închisoare și a spus că a fost cu mine la vânătoare, că a dormit în același pat cu mine, că am dormit pe mâna lui.

Până la urmă, s-a dovedit că nu era așa. Am fost achitat”, a declarat Adrian Năstase.

author avatar
Andrei Ștefan