AcasăPoliticaAdio, spitale regionale! / Explicațiile lui Marcel Ciolacu

Adio, spitale regionale! / Explicațiile lui Marcel Ciolacu

spitalAdio, spitale regionale! Rămân numai patru / Ciolacu: „Pandemia ne-a arătat, totuşi filozofia s-a modificat puţin”

Construirea spitalelor regionale a fost abandonată odată cu schimbarea puterii politice. De la semnarea, în decembrie 2016, a acordului cu BEI, care urma să acorde României consiliere și să facă studiile de fezabilitate, documentaţia şi să organizeze licitațiile, inclusiv să doteze spitalele regionale, nu s-a mai făcut nimic.

PSD promitea 8 spitale regionale, dar se pare că vor fi numai patru, deoarece „abordarea ar putea fi schimbată”, a declarat președintele PSD Marcel Ciolacu.

„Trebuie aceeaşi abordare ca şi la infrastructură şi în Sănătate. Am avut această discuţie, presupun că mâine avem prima şedinţă de coaliţie, fiecare dintre noi avem lucrurile acestea trecute pe lista de discuţii. Nu mai avem voie să nu facem. Nu ştiu dacă abordarea va fi de 8 spitale, acum, după această pandemie.

Schimbare cu spitalele regionale

Aştept specialiştii să ne spună dacă e bine să faceţi 8 spitale sau numai patru şi totuşi să vă întoarceţi şi la satul românesc şi să aibă lumea acces la sănătate. Pandemia ne-a arătat, totuşi filozofia s-a modificat puţin. Mi-aş dori ca Rafila, Cercel, oamenii din Sănătate să îşi dea cu părerea ce trebuie făcut”, a susţinut Marcel Ciolacu.

Preşedintele PSD a adăugat că, dacă există voinţă politică, aceasta trebuie pusă în aplicare.

„La Cluj am înţeles că nu ştiu ce probleme sunt cu terenul, la Craiova au găsit nu ştiu ce conductă şi se chinuie de doi ani pentru avize de a se monta conducta, la autostradă la Timişoara trecea nu ştiu ce urs care nu există ursul acolo. Ai o voinţă politică, pune-o în aplicare”, a declarat Marcel Ciolacu.

author avatar
Andreea Vlad
587 afisari

1 COMENTARIU

  1. Păi cei din holera galbenă ce zic??? Că și ei au promis spitale noi și nemaipomenite.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger