AcasăPoliticaAcuzații incredibile la S1! Apropiații lui Clotilde Armand, plimbări în interes personal...

Acuzații incredibile la S1! Apropiații lui Clotilde Armand, plimbări în interes personal cu mașinile Poliției Locale

Acuzații incredibile! Apropiații lui Clotilde Armand, plimbări în interes personal cu mașinile Poliției LocaleAcuzații incredibile! Apropiații lui Clotilde Armand, plimbări în interes personal cu mașinile Poliției Locale (foto: psd.ro)

În timp ce USR-ul, rămas în afara discuțiilor pentru formarea unui nou guvern, după ce PNL-ul a decis să înceapă negocieri cu PSD, a anunțat trecerea în opoziție, s-a aflat despre o situație incredibilă, în care arătați cu degetul sunt useriștii de la sectorul 1, sector păstorit de către Clotilde Armand.

Petre Florin Manole, președintele PSD Sector 1, scoate la lumină o situație controversată, anunțând, marți seară, că „directorul Poliției Locale Sector 1 își dă demisia chiar acum, în fața Consiliului Local!!!”.

De la ce a pornit totul?

Liderul PSD Sector 1 acuză faptul că mașini ale Poliției Locale din acest sector – noi – ar fi fost cedate Primăriei, nu oricum, ci pentru ca apropiați ai actualului edil să le folosească în interese personal, din câte susține Manole. Ar fi vorba inclusiv despre deplasări și în afara orașului.

„📌 Beizadelele USR Sector 1
În acest moment, într-o ședință prelungită, Consiliul Local Sector 1 înființează o comisie care să controleze patrimoniul Poliției Locale Sector 1.
😡 Motivul: 8 mașini noi ale instituției au fost cedate Primăriei pentru ca prietenii și colaboratorii lui Clotilde Armand să le folosească, plimbându-se în interes personal., deseori chiar în afara Bucureștiului.

Mai puțină siguranță pentru cetățeni, mai mult confort pentru useriști.
📍 Directorul Poliției Locale a recunoscut, în parte, problemele. Acum e așteptat în Consiliu să dea socoteală”, susține Petre Florin Manole într-o postare pe Facebook.

Clotilde Armand: Pentru unii șpaga, corupția, birocrația, cleptocrația și nepotismul sunt proiecte de țară

Edilul sectorului 1 nu a reacționat, până la această oră, la aceste acuzații. A postat, în schimb, marți seară târziu, pe 9 noiembrie, un mesaj cu „câteva gânduri despre timpul prezent”, cu referire la situația politică actuală. Totul, în contextul negocierilor dintre PSD și PNL, pentru formarea viitorului guvern.

Iată ce a ales să transmită Clotilde Armand, pe Facebook:

„O țară întreagă vede asta și nu mai este nevoie de prea multe comentarii. N-am să reiau tema ’’USL a renăscut’’. Am mai spus-o în urmă cu an de zile, înainte ca situația de la Sectorul 1 să devină politică de stat. Iată că a devenit. Privim acest spectacol al unei înfrățiri incompatibile dintre două partide. O înfrățire morbidă. Cu un partid istoric care și-a găsit groparii. Și în urma acestor crize sinistre sunt lăsați în urmă sute de morți zilnic. Într-o pandemie scăpată de sub control și într-un sistem medical aflat aproape în colaps. Și unora le arde acum de jocuri de putere. Cui să-i pese?!

Din nefericire nu mai avem timp de nimic. Pentru că după de 31 de ani de ”democrație originală” și minciuni îmbrăcate în toate felurile nimeni din clasa politică nu mai are vreo scuză pentru ce se întâmplă acum. În lumea noastră de astăzi nu mai este loc de nuanțe chiar dacă schimbarea necesită anduranță. Pentru unii șpaga, corupția, birocrația, cleptocrația și nepotismul sunt proiecte de țară. Iar bunul simț a devenit o raritate. Însă, în acest context teribil eu mi-am asumat să lupt, să continui. Și vreau să impunem reforme solide acolo unde alții doar au mimat asta.

Suntem la răscruce. Și istoria nu ne va ierta pe nici unul dacă decidem să ne înșelăm propria națiune. Ne-am asumat să remediem dezastrul din epoca Dragnea, nu să-l repetăm și să-l iubim. Și dacă noi nu vom face asta sunt convinsă că nimeni nu o va face în locul nostru. Cei care ne-au ales au făcut-o cu un scop clar și simplu: să facem bine. Ușa mea de la primărie este deschisă tuturor celor care vor să ajute. Haideți!”

author avatar
Andrei Coman
478 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger