AcasăPoliticaAcuzații grave, la nivel înalt: Cu nominalizarea lui Cioloș, Iohannis a cumpărat...

Acuzații grave, la nivel înalt: Cu nominalizarea lui Cioloș, Iohannis a cumpărat timp pentru Cîțu și pentru PNL

(sursa foto: Facebook/PNL)

Vicepreședintele PMP, Ioana Constantin, aruncă acuzații grave la adresa președintelui Iohannis, privind nominalizarea lui Cioloș. Aceasta susține că este vorba doar despre un joc politic, menit să câștige timp pentru fostul premier Florin Câțu și pentru PNL.

Nimeni nu a vrut azi rezolvarea crizei politice

Cu nominalizarea lui Cioloș, Iohannis a cumpărat timp pentru Cîțu și pentru PNL și a pus USR, fostul partener de guvernare, într-o poziție complicată, susține vicepreședintele PMP Ioana Constantin. Afirmațiile au fost făcute pe pagina sa de Facebook.

”Jocul politic continuă, fără nicio legătură cu realitatea românilor. Cu nominalizarea lui Cioloș, Iohannis a cumpărat timp pentru Cîțu și pentru PNL și a pus USR, fostul partener de guvernare, într-o poziție complicată, după ce au votat dărâmarea Guvernului, iar acum trebuie să găsească o majoritate. E răspunsul dat de Iohannis către USR pentru votul de la moțiune”, notează vicepreședintele PMP.

Aceasta este de părere că ”nimeni nu a avut azi (luni, 11 octombrie – n.r.) intenția formării unei majorități și rezolvării crizei politice”. Ioana Constantin precizează că rolul Parlamentului în procesul de formare a unui Guvern a fost anulat: ”Comportamentul de azi al partidelor a anulat rolul Parlamentului în procesul de formare a unui Guvern”.

Ioana Constantin: Jocul politic primează!

Vicepreședintele PMP consideră că problemele economice cu care se confruntă românii sunt trecute în plan secund, ceea ce primează acum fiind jocul politic.

”Între timp, s-a activat Mecanismul European de Protecție Civilă – Polonia, Ungaria, Germania, Olanda și Franța deja au răspuns și ne ajută cu concentratoare de oxigen și medicamente. La fel, prețurile continuă să crească, școlile se închid zi de zi, iar iarna care vine se anunță extrem de dificilă economic.

Dar se vorbește foarte puțin despre punctul critic atins de criza sanitară și de problemele economice cu care se confruntă deja românii și firmele românești. Jocul politic primează. Poate de data asta românii nu vor mai uita”, mai scrie Ioana Constantin pe pagina personală a rețelei de socializare.

author avatar
Alina Costache
412 afisari

3 COMENTARII

  1. Daca pmpul ,cu eba si ioana era in parlament,tot asa gandeai,cuconita?Sigur e si mana lui basescu la distrugerea coalitiei,prin bagarea lui cutu,sluga serviciilor,la inaintare!!!

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger