AcasăPoliticaAcuzații de trădare în dreptul numelui candidatei Clotilde Armand: ”A speculat în...

Acuzații de trădare în dreptul numelui candidatei Clotilde Armand: ”A speculat în mod murdar momentul”

Angajații ROMPREST îi bat obrazul edilului sectorului 1, Clotilde Armand: ”Ar trebui să vă fie rușine, Doamna Primar!”

De numele useristei care candidează la Primăria Sectorului 1 la alegerile de duminică, 27 septembrie, se leagă, mai nou, acuzații de trădare. Cazul se leagă de cartierul Greenfield, din Pădurea Băneasa.

Armand Clotilde este un personaj lipsit de caracter, cel puțin politic, susțin surse din interiorul USR, citate într-un material postat miercuri de site-ul ancheteonline.ro. Ea are obiceiul să se folosească de oameni și apoi să se debaraseze de ei, după ce își atinge scopurile personale. Sursele noastre ne-au povestit cum a exploatat personal, în 2017, în calitate de consilier local, scandalul proprietarilor din cartierul Greenfield, situat în Pădurea Băneasa. Mai întâi le-a promis că îi ajută, fiind prezentă, printre ei, stând de vorbă cu ei și adunând toate plângerile lor, mai ales în campania electorală din 2016, când a candidat pentru funcția de primar, ca în final, după alegeri, în consiliul local să voteze împotriva lor, adică împotriva construirii unui drum de acces în cartier, prin pădurea Băneasa. Totul, după ce s-a creat un val de proteste, venit din partea ecologiștilor, susținut de o parte a presei.

”A speculat în mod murdar momentul, în favoarea sa și i-a trădat pe bieții oameni. Foarte urât din partea ei. După ce s-a dus și a adunat informații de la proprietarii din Greefield, a întors armele și a folosit totul împotriva lor”, ne-au mai spus sursele citate.

Clotilde a creat o situație foarte dificilă în ședința consiliului local. ” Mulți locatari din cartierul Greenfield au participat la dezbaterea hotărârii consiliului local privind crearea unui drum de acces și așteptau sprjinul doamnei Armad Clotilde, așa cum le-a promis în campania electorală din 2016, dar și după. Însă, între timp, ea s-a răzgândit li le-a dat ordin consilierilor locali, în calitate de lider al grupului USR, să voteze împotriva proiectului. Fapt ce a declanșat un val de îndignare în rândurile oamenilor veniți special să asiste la luarea unei decizii în favoarea lor”, ne-au mai spus sursele citate.

A fost vorba despre o josnică atitudine față de unii alegători din sectorul 1, o trădare a intereselor acestora, în fața unor speculații de imagine, care păreau că îi sunt mai favorabile. O mare mirare ar fi produs atitudinea lui Clotilde și în rândul consilierilor locali ai propriului partid, care deciseseră, pe linie politică, să voteze o rezoluție în favoarea celor din cartierul Greefield, dar, pe ultim moment, pentru că a apărut protestul unor ecologiști, aceasta le-a impus să se pronunțe împotrivă.

Potrivit presei din acea perioadă ”accesul în cartierul Greenfield, dezvoltat de “Impact Developer&Contractor” în zona Băneasa, din nordul Capitalei, se desfăşoară cu greutate, de peste un an de zile, după ce unul dintre cele două drumuri care făceau legătura dintre cartier şi şoselele principale a fost închis, ca urmare a demersurilor făcute de Fundaţia Eco-Civica, în vederea salvării pădurii”.( bursa.ro).

“Singurele victime ale luptei surde dintre dezvoltator, ONG-uri şi partidele politice suntem noi, oamenii acestui cartier”, a spus un locuitor al cartierului. Un alt locuitor din cartierul Greenfield semnala atunci aceeași problemă: “De mai bine de şase ani locuiesc în cartierul Greenfield, din nordul Bucureştiului. De peste un an, însă, viaţa noastră este dată peste cap din cauza închiderii drumului din pădure, una dintre cele două căi de acces în cartier, «Vadul Moldovei» pentru cunoscători. Trafic infernal, blocaje, nervi pe aleea Teişani, singurul drum rămas în funcţiune”, mai scria bursa.ro.

Locuitorii din Greenfield mai spuneau că ”aliaţi de nădejde îi sunt cei din USR, un partid plin de intenţii bune, pe care, de alfel, l-am şi votat, dar care reuşeşte, de cele mai multe ori, să dea cu bâta în baltă”. Potrivit surselor noastre, Clotilde și-a făcut campanie electorală intens în acea zonă, la alegerile din 2016, în calitate de candidat la Primărie și le-a promis oamenilor că le va rezolva problemele.

Însă, după alegeri, pentru că nu a mai fost nicio miză electorală, Clotilde le-a întors spatele, oamenilor. S-a folosit de ei, le-a ”furat” voturile, iar apoi i-a trădat. Exact când aveau mai mare nevoie de consilierii locali ai USR, ai căror lider era Clotilde. În 2017, mai tentantă i s-a părut doamnei Armand o poziție ecologistă, pentru că așa era valul, dictat de mass-media.

author avatar
Andrei Coman
632 afisari

4 COMENTARII

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger