AcasăPoliticaAcuzație gravă la adresa unui senator USR! S-a lăsat cu o plângere,...

Acuzație gravă la adresa unui senator USR! S-a lăsat cu o plângere, care ajunge pe masa Parchetului General!

(sursa foto: stiripesurse.ro)

Un parlamentar al USR ajunge în prim plan, de această dată nu pe scena politică sau muzicală -pentru că a participat și la un cunoscut concurs TV de profil, ci ca urmare a unei acuzații ce planează asupra sa.

E vorba despre Virgil Marius Bob, senator USR de Sălaj. Acesta este acuzat că i-ar fi spart capul unui inspector bancar, aflat la o masă, la un eveniment, potrivit stiripesurse.ro.

Incidentul ar fi avut loc în urma unei discuții mai aprinse, senatorul l-ar fi lovit în cap pe comesean – cel mai probabil cu telefonul mobil, din câte au precizat surse judiciare pentru site-ul citat.

S-a lăsat cu o plângere la Parchet

Din câte se pare, persoana respectivă nu a trecut cu vederea acest incident. În sensul că a depus o plângere penală la Parchetul Șimleu, instituție care și-ar fi declinat competența către Parchetul General, fiind vorba despre un reprezentant al Legislativului, mai precis despre un senator.

Rămâne de văzut dacă Virgil Bob va face vreun comentariu public pe marginea acuzației ce i se aduce. Dar și dacă va exista vreo reacție de la nivelul USR-ului, partid din care senatorul face parte.

Cine e senatorul Virgil Bob

Între timp, în cazul în care numele lui Virgil Bob nu vă este cunoscut, vă spunem că acesta e senator USR de Sălaj. Conform prezentării de pe site-ul USR, Virgil Bob este de profesie consilier juridic, membru USR din anul 2016, vice-președinte USR Sălaj și președinte Filiala Șimleu. „Încă din studenție, la Iași și apoi la Zalău, a fost producător, realizator, invitat permanent la mai multe ziare, reviste posturi de radio și TV precum: Monitorul de Iasi, Radio Hit, Radio VoxT, Europa Nova TV, ZTV, Transilvania TV, Salajul pur si simplu.
De asemenea, Virgil este compozitor si textier de muzică” – se mai precizează pe site-ul usr.ro.

În urmă cu aproximativ doi ani, Virgil Bob a apărut la TV, într-o ediție din sezonul 9 al competiției „X Factor”. Iată imagini cu momentul muzical cu care actualul senator s-a prezentat în fața juraților show-ului TV:

 

author avatar
Andrei Coman
610 afisari

2 COMENTARII

  1. Huligan haștagist, parțial eclozat. Locul lui este cu borfașii, undeva la Codlea, Poarta Albă…

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger