AcasăPoliticaEuropol cere sancționarea lui Iohannis/ Președintele, filmat fără mască de protecție la...

Europol cere sancționarea lui Iohannis/ Președintele, filmat fără mască de protecție la Congresul PNL

(sursa foto: facebook/Sindicatul Europol)

Continuă să apară reacții la ipostaza în care a fost surprins primul om în stat, în septembrie, la Congresul PNL – când a fost pozat fără mască de protecție la evenimentul liberalilor, care și-au ales atunci noua conducere. Mai nou, e vorba despre o luare de poziție a reprezentanților Sindicatului Europol, pe marginea unui răspuns primit de la Poliție, de către un cetățean care a făcut o sesizare în această privință.

E vorba despre un mesaj categoric, transmis marți seara târziu de către cei de la Sindicatul Europol, după ce s-a aflat de răspunsul oficial ce s-a dat la sesizarea venită de la respectivul cetățean. De altfel, replica sindicaliștilor mustește de critici în privința acestui răspuns venit de la Secția 2 de Poliție.

Citiți și: Klaus Iohannis a scăpat de amendă pentru că nu a purtat mască la Congresul PNL. Dar halucinantă este explicaţia poliţiştilor!

„Wanted!!! Se caută polițist cu „simțul răspunderii” pentru că șefii Poliției Capitalei și l-au pierdut.

Ajutați-ne să găsim un polițist care să îl sancționeze pe președintele României, Klaus Iohanis, pentru că a fost surprins fără mască de protecție la congresul PNL. Așa cum, de altfel, au fost sancționați sute de mii de români simpli”, susțin cei de la Sindicatul Europol, pe Facebook.

Sindicaliștii aduc în atenție motivul invocat în răspunsul oamenilor legii. Și acuză o justificare nici mai mult, nici mai puțin de cât „tembelistă”.

„Anunțul nostru vine ca urmare a explicațiilor imbecile oferite de șefii Poliției Capitalei, care au răspuns sesizării unui cetățean că nu au putut aplica sancțiune președintelui pentru că în sală, la congres nu se afla niciun polițist care să constate prin „propriile simțuri”, adică cu ochii lui, faptul că nu a purtat masca de protecție.

Această justificare tembelistă reprezintă o jignire adusă inteligenței românilor care au îndurat toate restricțiile aplicate după ureche și trădează cancerul politic care s-a infiltrat în MAI. În aceste vremuri, în Poliția Română se aplică legea în funcție de statut, poziția socială și directivele primite de la partid”, susțin reprezentanții Sindicatului.

Totodată, cei de la Europol nu trec cu vederea un aspect pe care l-au mai remarcat și alți români, în decursul perioadei cu restricții impuse în ideea de a se limita pe cât de mult posibil răspândirea noului coronavirus. Situații din care nu au lipsit amenzile date celor prinși pe picior greșit. „Între timp, de la începutul pandemiei și până în prezent au fost sancționați mii de cetățeni doar pe baza imaginilor video sau a unor poze în care apăreau alături de mai multe persoane decât limita legală sau fără mască”, conchid cei de la Sindicatul Europol.

325 afisari

8 COMENTARII

  1. Daca agentu constatator avea covid, n-a simtit, n-a vazut, n-a auzit, dar era foarte vigilent

  2. GRABITI PROCEDURILE DE SUSPENDARE A NEBUNULUI DIN DEAL
    ..RADE CA PROASTA IN TARG DE TOT POPORUL…CE RUSINE DE POLITIA ROMANA!!! NU ESTE UN SINGUR POLITIST IN TARA ASTA CU SANGE IN BARBATIE SA IL OBLIGE PE CETATEANUL ASTA DUS CU CAPUL SA SE SUPUNA LEGII?! PRAF SI PULBERE S-A FACUT ORGANU DE CAND ALEARGA DUPA MASTI SI PE LA INMORMANTARILE INTERLOPILOR…CU RAED ARAFAT IN FRUNTE VETI CADEA IN SANTURI MULTE!!! TRANTORII POPORULUI SI LABAGII SLUGARNICIEI MAXIME! GODINA NU MAI GUITI ACUM???! VEDETA CURULUI…

  3. De asta il vreti voi, mă, suspendat pe Johannis? Nu pentru ticăloşii ci pentru nepurtarea măştii, adică nu se supune legii, da? Adică admiteti că purtarea cârpei pe muian e legală si e bună, da? Vai de capul vostru de imbecili, pai cum dreacu sa nu fiți sclavi? Luati si ” vaccinul „, cât mai multe doze sa luati.

  4. Il VREM SUSPENDAT PENTRU CA ESTE CEL MAI MARE NESIMTIT DIN TOATE TIMPURILE CARE ISI RADE DE TARA ASTA, BATJOCORESTE POPORUL…KKATUL DE ORBAN, APOI CATU SI CIUCA…CEL CARE ISI FACE JOCURILE CU SILVIU PREDOIU SI PAHONTU…ESTE DOVADA CA IMBECILUL ISI BATE JOC DE TARA, POPOR, RESURSE, CREDINTA…O SLEAHTA DE JEGOSI….VI SE PARE NORMAL CA UN GENERAL CARE AR STA IN AFGANISTAN SA NU FIE CAPABIL SA REUNEASCA NISTE FORTE POLITICE CU NISTE RACANI CARE NU AU FACUT ARMATA? UNII CHIAR AVAND NEVOIE DE DUNGA ROSIE PE BULETIN…CE IDIOT POATE SA JOACE POKER CU CATU SI CIUCA PE VIATA ROMANILOR?? SOCOLA..
    SAPOCA…CAT E HALATU? DIN CAND IN CAND IESE SILVIU PREDOIU SI MAI INTINDE UN MAT…SICRIUL NU ARE BUZUNARE SI NICI LA DUMNEZEU NU AVETI IERTARE…TRADATORILOR!

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger