AcasăPolitica”Actorul” Cîțu nu scapă de ironii. Deputat PSD: ”Nu e Alain Delon”...

”Actorul” Cîțu nu scapă de ironii. Deputat PSD: ”Nu e Alain Delon” – VIDEO

(foto: captură video)

Recent lansata ”campanie de comunicare pentru vaccinare”, cum a numit-o premierul, prin care se face apel la latura emoțională a românilor care nu s-au vaccinat încă împotriva COVID-19, totul, în încercarea de a-i convinge să facă un astfel de pas, a generat o reacție ironică la nivelul principalei formațiuni de Opoziție.

Liderul deputaților social-democrați, Alfred Simonis, îl are în vizor chiar pe șeful Executivului, care apare drept protagonist într-un clip din cadrul campaniei Guvernului, denumite „Împreună învingem pandemia! Ce conține vaccinul?”.

Politicianul din cadrul principalei formațiuni de opoziție consideră că premierul nu e convingător în acest rol. ”Eu nu cred că clipuri cu premierul României, care, să mă ierte Dumnezeu, dar nu este Alain Delon, clipuri în care apare dânsul și ne explică, nu știu, cât de bine și cât de important e să bei cafea cu prietenii – și e important să-ți vezi familia în siguranță, să mergi la școală în siguranță, să mergi la un concert în siguranță, toate lucrurile acestea sunt foarte importante, însă nu mă convinge pe mine premierul dacă spune că e important să fie așa”, a susținut Simonis, vineri, într-o declarație acordată RFI.

Cîțu: Vaccinarea este un bun comun al tuturor de care avem nevoie pentru revenirea la normalitate

Campania presupune 11 spoturi ce vor fi difuzate – în perioada următoare – la televiziune, dar și în mediul online.

În cursul zilei de joi, 27 mai, vorbind despre această campanie de comunicare, prim-ministrul a făcut o serie de precizări, de la Palatul Victoria. ”Astăzi (joi-n.n), lansăm o nouă campanie de comunicare pentru vaccinare. Am știut din primele zile ale campaniei de vaccinare sau momentul în care a început campania de vacinare, că va veni și acest moment. Moment în care va trebui să facem mai mult pentru a convinge populația: că trebuie să se vaccineze, că este singura soluție de a scăpa de pandemie”, a susținut Florin Cîțu.

Totodată, premierul a subliniat că e vorba despre o abordare bazată pe emoție. ”Pentru că, așa cum ați văzut în această perioadă, vaccinarea nu înseamnă doar statistici și cifre. Vaccinarea este un bun comun al tuturor de care avem nevoie pentru revenirea la normalitate. Fiecare român, care încă nu s-a vaccinat, ar trebui să se gândească la ce-i lipsește, la cum i se va schimba viața dacă s-ar vaccina. De ce vă este dor, astfel încât să aveți viața de dinainte de pandemie? Sunteți părinte, știți foarte bine cât de greu a fost anul trecut în care au trebuit copiii să stea acasă un an de zile, cu școala închisă, şi pentru că, în ultima jumătate de an, nu am avut suficiente persoane vaccinate.

Acum avem vaccin și nu mai avem nicio scuză să nu putem să avansăm în această campanie. Am motive, dar nu v-aţi vaccinat, dar vreţi să mergeți să vă vedeți părinții mai des, vreţi să mergeți în concediu, dar aveţi temeri; soluția este să vă vaccinați. E cel mai sigur mod de a avea un concediu reușit”, a mai declarat liberalul aflat în fruntea Guvernului.

341 afisari

9 COMENTARII

  1. bun comunl ai facut tu ca e din bani publici si ca nu stii ce contine de ce faci reclama si indemni popranii la nutret???????

  2. & Vaccinul e ca împrumutul la bancă, vă vaccinați să vă aranjați imunitatea după care plătiți „dobânzile”, ? De ce să vă vaccinați dacă imunitatea vă susține, ?
    Câți a avut experiențe favorabile cu băncile, ?

  3. & Ar fi interesant și dacă împrumuturile guvernamentale solicită și vaccinare corespunzătoare cu volumul împrumuturilor, ?

  4. Catzu trebue dat in judecata
    Trebue strans cu usa ,legat
    Caci si a facut publicitate mascata
    Foloase necuvenite a primit si luat

    Si a facut publicitate mascata si presul
    Venind cu minciuni si cu sfori la tv
    ,,Traba”inchis de indata deresul
    E valabil la altii ,insa la el nu e

    Asa e gandirea neo-marxista
    Asa gandesc acesti leproizi
    Cei ce nu sunt ca ei nu exista
    Saracii drogati !Scarbosi indivizi!

  5. @ O întrebare a fi și dacă datoria publică a fost inoculată în vaccin, pentru a fi redistribuită astfel încât guvernarea Cîțu să aibă posibilitatea să facă și alte împrumuturi, ăștia insistând să vaccineze cât mai mulți, ?

  6. & Deci, dacă guvernarea liberală a inoculat datoria publică în vaccin pentru a se putea împrumuta și cheltui mai mulți bani, ?

  7. & Deci, Cîțu a avut experiențe favorabile cu băncile și câți au avut experiențe favorabile cu băncile, ?

  8. Depinde ce vrei sa tintesti.
    Daca orasele mari sunt 40% imediat imunizate, atunci te indrepti spre sate. Acolo trebuie sa joci pe Capone la masa cu prefectii iar primarii in genunchi cerand – mila. Pac Catu se ridica spre cer sivarunca prin rotatie mii de seringi💉 ce sfarteca gaturile primarilir lasi. Aparent primarii cad apoi rad si se bucura. Clipul ar fi premiat si s-ar termina cu lozinca:
    Catu ne-a salvat ca un taifun de vara!
    Vrei sa scapi de Catu?
    Da fuga in comuna.
    Vaccineaza-te fara sa stie Catu.

  9. Actorul Catu e doar un Matu !! 🙂 Matule, demisia, ordinarule !! 🙂 Bai, in colonia aia de tot rahatul de Bukalistan, orice e posibil, si apoi inca te miri de ce tot din strainatate ii vorbesc de rau pe romani ? 🙂 Bai Matule, mai fa-te de ras, inca nu ti-ai etalat toata prostia, mai ai cam 40 % stoc ne-epuizat, bai tampitule !! 🙂 Cobailor, hai rapid alinierea, un-doi, un-doi, care comenteaza bai acolo in spate, un pas in fata, sa isi primeasca acum acel bine-meritat cap in gura de la roakerul de Matu, e chiar o onoare sa primesti asa ceva de la Matu !! 🙂 Iubire cu forta, Matule, nu te lasa, infectule !! 🙂

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger