AcasăPoliticaAchiziţie-BOMBĂ în PNL. Au pus pe liste la parlamentare un personaj care...

Achiziţie-BOMBĂ în PNL. Au pus pe liste la parlamentare un personaj care şi-a dat demisia după un SCANDAL de proporţii

Ludovic OrbanAchiziţie-BOMBĂ în PNL. Au pus pe liste la parlamentare un personaj care şi-a dat demisia după un SCANDAL de proporţii

Ionuţ Cornel Ionescu, fostul director Unifarm, a fost pus de PNL pe listele pentru Consiliul Judeţean Constanţa şi va primi o funcţie de conducere în cadrul instituţiei.

Ionuţ Ionescu, directorul general interimar al Companiei Naţionale Unifarm, omul care de patru luni ţine activitatea blocată, a refuzat să mai rămână pe post. Mai mulţi angajaţi ai companiei au decis să vorbească despre interesele obscure ale unor personaje care, spun ei, par să fi avut un rol precis din momentul în care au fost numite.

Nu a fost absolut deloc preocupat de problemele Unifarmului pe care le ştie bine toată lumea în momentul de faţă, problema stocurilor foarte mari care stau pe loc şi a datoriilor pentru care nu găsim nici o cale să le aducem la liman. Domnul Ionuţ Ionescu a fost ocupat cu tot felul de abuzuri şi hărţuirea angajaţilor”, a spus un angajat al Unifarm, sub protecţia anonimatului.

Mai mult, Ionescu şi-a dat demisia şi din Consiliul de Administraţie al companiei. Înainte de a pleca, le-a spus angajaţilor că Unifarm este o cauză pierdută şi îi lasă să se descurce cum ştiu ei. El ar pleca pe un post mai bun la Consiliul Judeţean Constanţa„, a spus un angajat Unifarm pentru postul Antena3.

Acum, la conducerea companiei a fost numit Adrian Ghenciu, membru în consiliul de administraţie. La conducerea companiei, însă, a rămas în continuare şi directorul general adjunct, Victor Munteanu.

De ce a demisionat Ionuţ Cornel Ionescu de la Unifarm?

Directorul Unifarm, Cornel Ionuț Ionescu (42 de ani), a demisionat, luni, după ce presa a dezvăluit că în depozitele principalului furnizor medical din România zac echipamente, utile în aceste zile, în valoare de 800 milioane lei.

Ionescu a fost numit în luna iunie director general interimar al CN Unifarm. Decizia a fost luată de Consiliul de Administrație al CN Unifarm SA, ca urmare a suspendării din funcție a lui Adrian Ionel, după ce acesta a fost plasat de DNA în control judiciar 60 de zile, începând de marți, 23 iunie, pentru săvârșirea mai multor infracțiuni, printre care luare de mită și abuz în serviciu. Cornel Ionuț Ionescu și-a prezentat demisia.

author avatar
Andrei Ștefan