AcasăPoliticaA spus-o cât se poate de clar: „PNL nu va mai susţine...

A spus-o cât se poate de clar: „PNL nu va mai susţine candidatura lui Nicuşor Dan la Primărie”/Ce a mai anunțat Ciucă – VIDEO

(sursa foto: Facebook/Nicușor Dan)

Actualul primar general al Capitalei primește o veste deloc bună din direcția PNL-ului. Totul, în contextul în care se știe deja de ceva vreme că Nicușor Dan intenționează să intre în cursa electorală din acest an, pentru un nou mandat la Primăria București.

PNL nu va mai susține candidatura lui Nicușor Dan la Primăria Capitalei. Un anunț în acest sens a venit, miercuri, 31 ianuarie, chiar de la liderul formațiunii politice, Nicolae Ciucă.

„Din analiza pe care o avem pe măsurile care ar fi trebuit îndeplinite, pe cerinţele PNL, filiala Bucureşti, din discuţiile pe care le-am avut cu președintele filialei, Sebastian Burduja, rezultă că PNL nu va mai susţine candidatura lui Nicuşor Dan la Primărie.

Mâine (…) vom discuta și în filială. (…) Nu discutăm de viitorul candidat, nu lansăm candidatul mâine (joi-n.red)”, a anunțat preşedintele PNL Nicolae Ciucă, miercuri, în fața presei, după o şedinţă a conducerii partidului.

PNL București a lansat campania online „Ce-ai făcut, Nicușor?”

Declarațiile de la vârful formațiunii liberale vin după ce zilele trecute, mai exact în 25 ianuarie, PNL Bucureşti a lansat campania online „Ce-ai făcut, Nicușor?”, cu scopul de a afla „direct de la bucureșteni dacă Nicușor Dan ar merita un nou mandat de Primar General”.

Campania a fost lansată la „aniversarea” de un an a solicitării transmise primarului general, Nicușor Dan, de către liberali pentru a rezolva 10 teme prioritare ale Bucureștiului. Așa-numitul „decalog” transmis către primarul general.

Matematic, fără sprijinul PNL, Nicușor Dan nu ar fi ocupat niciodată funcția de Primar General. Până în prezent, Nicușor Dan a beneficiat de toată susținerea Partidului Național Liberal pentru proiectele propuse, dar rezultatele s-au lăsat așteptate”, preciza PNL Bucureşti într-un comunicat, în contextul lansării campaniei online „Ce-ai făcut, Nicușor?”.

author avatar
Andrei Coman
261 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger