AcasăPoliticaA pupat Iohannis patrafirul?

A pupat Iohannis patrafirul?

Klaus Iohannis a fost în vizită la Patriarhie. Sunt sigur că a ajuns acolo, altminteri s-ar fi aflat că întâlnirea s-a amânat. Nici site-ul președinției, nici site-urile de știri nu scot o vorbă despre ce s-a petrecut acolo, deși au trecut șase ore.

Ce să fi căutat Iohannis la Preafericitul Daniel? E ciudată rău vizita asta apărută ca din senin. În mandatul anterior nu s-a învrednicit cu călcarea pragului Patriarhiei. A fost o singură dată, la slujba de Înviere din 2016, când a intrat pe o portiță ascunsă privirii și a ieșit apoi cu Patriarhul pe trepte, după 15 minute. Poate s-o fi întâlnit cu Sfântul Părinte de Ziua Națională? Poate, dar acesta nu a fost văzut la Cotroceni. E o vizită atât de misterioasă încât sunt tentat să mă gândesc la toate cele.

S-o fi dus să-l roage să contribuie și el la fondul ăla de 2 la sută pentru NATO? Cu ce poate, acolo, să fie de sufletul tunurilor care trag în biserici prin războaie. O fi pus ochii, mai demult, pe toiagul patriarhal și vrea și el unul? Sau doar l-a rugat pe Preafericitul să-i facă o poză cu el? Nu cred că s-a dus să vorbească despre familia tradițională românească, nu are atâta vână în el. Poate avea de lămurit o dilemă existențială, dacă Dumnezeu, când râde, o face întâi de nemernici și apoi de proști. Poate, politica e plină de cazurile astea netratate. Hai s-o luăm altfel. La schi nu l-a invitat, nici la masa de duminică. Nu l-a chemat să vadă împreună „Seinfeld” și nici finala campionatului mondial de arșice. L-o fi întrebat pe Daniel dacă va ridica o biserică în Tenerife, căci îl bate gândul să se retragă acolo în rugăciune? Poate, dar nu sunt sigur. I-o fi zis să mute Învierea în fiecare an pe 13 iunie, că tot e ziua lui de naștere, și să se strige de pe treptele bisericilor „Iohannis a înviat”? Nu m-ar mira. Dar cu răstignirea cum face? Una fără alta nu merge. Poate a făcut cerere de admitere în calendarul sfinților. Nici asta nu e imposibil. Sau poate, pur și simplu, l-a rugat să-l ajute la campania de vaccinare? Nu ca să-i convingă pe români, ci să le dea ultima împărtășanie. Pe mine, de fapt, altceva mă interesează. O fi pupat patrafirul?

author avatar
Valentin Boeru
2.208 afisari

11 COMENTARII

  1. Nu e treaba magarului de unde beau oile apa , nu da nimeni raportul unor neica-nimeni cand este vorba de interesul national , biserica este sprijinul de nadejde al romanilor in vremuri tulburi , sunt chestiuni sensibile ce nu pot fi aduse la cunostinta chibitilor care sparg seminte , poate nu vor fi desecretizate niciodata . Cert este ca , postacul mancurt si boerul curios , crapa de ciuda ca n-au reusit sa traga cu urechea si sa se purifice cu un pupat apasat la parandaratul divin al sutanei si esapamentului prezidentiabil . Stati adiba , ultima care moare este speranta , data viitoare s-ar putea ca Boje sa va deschida calea spre tainica acunzatoare atat de ravnita , caile Domnului sunt intortocheate !

  2. 69 a facut Codrin Stefanescu cu Ciordache de necaz ca ultimul a semnat desfiintarea SIIJ ……valeuuuuu …..ce tavaleala de kamasutra …..hihihihihihihi

  3. dupa s a vazut stirea ca scad fondurile pt biserica deci s a dus sa l santajeze probabil sa accepte educatia sexuala in scoli fara comentarii contra banilor ca are in program pres asumat fata de ppe asa ceva ca deaia si a pus guvernul sau sa execute tot ce i cer!!!!!!!!

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger