AcasăPoliticaA început războiul Orban - Cîţu pentru puterea din PNL! Jocurile de...

A început războiul Orban – Cîţu pentru puterea din PNL! Jocurile de culise sunt dure

Florin-Citu-ludovic orbanA început războiul Orban - Cîţu pentru puterea din PNL! Jocurile de culise sunt dure

Rivalitatea dintre Ludovic Orban şi Florin Cîțu a devenit atât de dură, încât cei doi nu mai încap în aceeaşi încăpere. Sau la acelaşi eveniment.

Premierul a fost invitat la aniversarea a 146 de ani de la înființarea Partidului Național Liberal, dar „lipsește motivat”, pentru că este dedicat PNRR , a afirmat liderul liberalilor, Ludovic Orban.

Dar adevărul este că s-a înteţit războiul în PNL, iar Ludovic Orban şi Florin Cîţu, aflaţi deja în campanie electorală, şi-au aruncat primele săgeţi.

Orban îşi face campanie prin filiale

Ludovic Orban a adoptat strategia turului de forţă prin filialele din ţară. Cei doi candidaţi la şefia PNL-ului şi-au aruncat reciproc săgeţi, preşedintele PNL a spus că el este cel mai bun cunoscător al partidului şi al ţării, iar premierul a declarat că e onorat că-l susţine Emil Boc pentru şefia partidului.

Cum se împart voturile în PNL

Iată cine l-ar susţine pe Orban: 18 organizaţii şi-au exprimat public susţinerea pentru Ludovic Orban. Printre ele: Bucureşti, Hunedoara, Caraș-Severin, Maramureș, Vrancea, Argeș, Călărași, Sector 1, Sector 2, sector 4, Sector 6.

Iată cine îl susţine pe Cîţu: Alte 11 organizaţii care se poziţionează împotriva lui Orban: Cluj, Bihor, Sibiu, Sălaj, Arad, Alba, Suceava, Giurgiu, Gorj, Timiș și Constanța, acestea îi sunt favorabile lui Cîţu.

Reamintim că Florin Cîțu nu a fost prezent, luni, la ceremoniile ocazionate de aniversarea a 146 de ani de la înființarea Partidului Național Liberal, care au avut loc la Muzeul Național I. C. Brătianu, din localitatea Ștefănești, jud Argeș.

Cu toate acestea, el a transmis un mesaj prin care a subliniat faptul că liberalismul salvează România, iar oamenii trebuie să ştie că guvernul de dreapta este singura soluţie.

author avatar
Andrei Ștefan
483 afisari

1 COMENTARIU

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger