AcasăPoliticaMesajul DUR al lui Piedone către Ciolacu, după ce liderul PSD a...

Mesajul DUR al lui Piedone către Ciolacu, după ce liderul PSD a insinuat că va încerca să-l „retragă” pe edil din cursa pentru Primăria Generală

Premierul Marcel Ciolacu a făcut un apel, marţi, la Cristian Popescu Piedone şi i-a cerut să nu existe orgolii şi să se aşeze la masă pentru a construi ce este cel mai bine pentru Bucureşti.

Dar edilul de la Sectorul 5 are o veste proastă pentru şeful PSD: a repetat ferm că nu se va retrage din cursa pentru Primăria Capitalei.

Piedone, exclus să se retragă din cursă

Primarul de sector a zis că nu se teme de nimic și că merge înainte cu candidatura.

„Am văzut că s-a spus clar că Piedone se va retrage, că președintele PSD îl cheamă pe Piedone să negociem retragerea sa. Toată instabilitatea asta rapidă … sunt singurul candidat asumat care am spus că nu me retrag. Conducerea partidului mă susține și eu nu mă retrag. Cine să mă retragă?

Această coaliție ruptă la București, rămânând într-o pseudo-coaliție pentru europarlamentare, va veni cu două proiecte, unul social-democrat și unul liberal. Ce vor înțelege oamenii din acest lucru? Așa trebuia de la început, fiecare partid cu reprezentantul lui. Asta e adevărata democrație.

Pentru mine absolut deloc, chiar mă favorizează, o să vedeți acest lucru. Cei care au intrat în cursă, Gabriela Firea și Sebastian Burduja, au intrat să salveze onoarea coaliției. Au intrat la sacrificii, eroi de sacrificiu. Firea pierde, dar este europarlamentar, domnul Burduja pierde, dar e un ministru de succes.

Coaliția, dacă avea acel candidat comun cu care s-a lăudat, putea să o pună de la bun început pe doamna Gabriela Firea, în care eu, Cristian Popescu Piedone, dacă nu vedeam acele bâlbe ale coaliției, probabil stăteam liniștit la Primăria Sectorului 5.

I-au adus pe cei pe care i-au aruncat la coș spunând că nu sunt buni și au scos un iepuraș, care s-a născut deja mort. Vor să amaneteze pentru încă patru ani Bucureștiul. Orice s-ar întâmpla, trebuie să scăpăm de Nicușor Dan”,a spus Piedone la Romania TV.

Ce spusese Ciolacu despre Piedone

„O să îmi permit, prin intermediul dumneavoastră, să fac un apel şi la un alt prieten de-al meu, prieten de-al fratelui meu, cunoştinţă de peste 30 de ani, Cristian Popescu Piedone.

Cred că în viaţă trebuie să ne aşezăm la masă, să nu avem orgolii şi să reuşim, cum a reuşit această echipă la Sectorul 2, să construim ce este cel mai bine pentru Bucureşti.

Experienţa, determinarea, profesionalismul de care a dat dovadă atunci când a fost primar general al Capitalei Gabriela Firea confirmă faptul că este cea mai bună candidată în acest moment pentru fotoliul de primar general.

Sunt ferm convins că domnul Piedone va primi mesajul meu şi împreună vom depăşi orgoliile şi vom trece la un mod în care trebuie să construim”, a afirmat Marcel Ciolacu.

author avatar
Andrei Ștefan
353 afisari

7 COMENTARII

  1. Nu te läsa fentat PIEDONE, de COVRIGAR. El o vrea pe moldoveanca lui la primäia generalä, restul nu conteazä. Indiferent de rezultatul alegerilor, mergi inainte, nu te retrage din cursä sä-i dai sanse lui FIREA sä castige si care va aduce BUCURESTIUL la un FALIMENT-TOTAL in cazul in care va castiga ( fereascä BUNUL DUMNEZEU) !!!

  2. vrajeli de popa de țara , piedonea face jocul celor de la psd , pnl , sa castige ND , sa piarda Firea

  3. Și dacă Ciolacu cere retragerea ta la schimb cu menținerea pe listele PSD a membrilor partidulețului tău, atât la locale cât și la europarlamentare, ce o să faci? Hai, nu te da zmău, că se supărțează Varanul și nu te văd bine în fața coțofenelor de la CNN3.

  4. âUite Firea nu e Firea
    Dupa ce a fost inlaturata pt acel medic acum e buna iar pt candidat la primarie
    In locul ei as renunta doar ca orgoliile sunt mari
    ce va face daca va pierde? ramăne de vazut

  5. Uite Firea nu e Firea
    Dupa ce a fost inlaturata pt acel medic acum e buna iar pt candidat la primarie
    In locul ei as renunta doar ca orgoliile sunt mari
    ce va face daca va pierde? ramăne de vazut

  6. Uite Firea nu e Firea
    Dupa ce a fost inlaturata pt acel medic acum e buna iar pt candidat la primarie
    In locul ei as renunta doar ca orgoliile sunt mari
    ce va face daca va pierde? ramăne de vazut

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger