AcasăPoliticaAdrian Năstase despre salvarea PSD. „Ar fi nevoie de o strategie foarte...

Adrian Năstase despre salvarea PSD. „Ar fi nevoie de o strategie foarte spectaculoasă”

Adrian Năstase

Ratarea moțiunii de cenzură pe care PSD a inițiaț-o împotriva Guvernului Orban a fost considerată un eșec catastrofal al social-democraților. Vicepreședintele Sorin Grindeanu a afirmat despre acest lucru că PSD nu a reușit să demonstreze că are majoritate prin care să poată dărâma Guvernul.

Despre acest subiect și-a dat cu părerea și Adrian Năstase. Fostul premier a afirmat că „ar fi nevoie de o strategie foarte spectaculoasă a partidului pentru a depăşi acest eşec”.

„O moţiune amânată foarte mult. În final, depunerea ei a avut loc anterior Congresului PSD, iar dezbaterea şi votul au fost programate după. Amânarea votului, din lipsă de cvorum, nu mai poate influenţa Congresul – care a trecut -, dar poate influenţa alegerile locale. Unele zone de nehotărâţi şi unii primari ar putea fi interesaţi de ofertele liberalilor”, a scris Adrian Năstase pe blogul personal.

Adrian Năstase nu mai crede în minuni

În opinia sa, „este destul de evident, la acest moment, că PSD are destul de puţini aliaţi şi nu reuşeşte să negocieze cu succes pentru a-i obţine”.

„Au mai rămas trei săptămâni până la alegerile locale. Ar fi nevoie de o strategie foarte spectaculoasă a partidului pentru a depăşi acest eşec în scurtul timp rămas. Se va întâmpla oare acest lucru?”, se întreabă fostul lider al social-democraţilor.

În legătură cu măsurile radicale  de excludere din partid a celor absenți, luni, din sala Parlamentului, Grindeanu a spus că: „eu cred că prin acţiunile lor s-au cam autoexclus”
Luni, şedinţa Parlamentului în care trebuia dezbătută şi votată moţiunea de cenzură nu a putut să aibă loc din lipsa cvorumului. În urma apelului nominal, doar 226 de parlamentari au fost la şedinţă, fiind necesară prezenţa a 233 de deputaţi şi senatori, potrivit agerpres.ro

author avatar
Eli Dan Davidescu
592 afisari

4 COMENTARII

  1. CLASA POLITICA E PLINA DE NAROZI, TICALOSI, JIGODII, HOTI , BANDITI ETC DAR LA PSD A CRESCUT MULT SI NUMARUL PROSTILOR , RETARZILOR, TAMPITILOR ORDINARI……

  2. Domnule Năstase las-o jos că măcăne. P.S.D-ul precum toate partidele sunt o adunătură de nemernici, care au distrus România. Dumnezeu să-i pedepsească, că pe pămînt este o cîrdășie infracțională.
    P.S.D-ul nu trebuie salvat CI DESFIINȚAT și trimis în neant (istoria neagră a țării). Cine ai fost și ce ai făcut pentru România domnule ? Îmi aduc aminte cînd erai LA PUTERE îmi venea să mă sinucid să nu te mai văd sau aud. Dute nene și lasă-ne să ne lingem rănile psediste, cu Iliescu tău cu tot.
    Parcă mi-e și scîrbă să scriu aceste rînduri ddespre tine și P.S.D-ul tău. Puteai fi îngerul României dar lăcomia ți-a fost în sînge. Cap ai avut dar să nu-ți plouă în gît.

    • De ce nu te-ai sinucis?Ai dat dovadă de lașitate,imi pare ada de rau ,mai scăpăm de o loaza fara creier!?

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger