AcasăOldVeste tristă... pentru TVR! Cerbul de Aur a fost anulat

Veste tristă… pentru TVR! Cerbul de Aur a fost anulat

Pe motiv de coronavirus, Festivalul Cerbul de Aur a fost anulat. O să spuneți, pe bună dreptate, că este o veste tristă pentru iubitorii de muzică. Dar și mai trist este, se pare, pentru TVR. Încă un eveniment anulat pentru care nu mai poate toca niște bani frumoși de la buget.

Consiliul de Administraţie al Societăţii Române de Televiziune a decis anularea Festivalului Cerbul de Aur: „După discuţii în cadrul TVR şi cu partenerii locali, am ajuns la concluzia că nu ne dorim să facem compromisuri care să afecteze amploarea şi imaginea evenimentului sau să genereze vreun risc la nivelul sănătăţii publice. Vom marca, însă, acest moment din istoria Cerbului de Aur cu un eveniment de televiziune care, pe de-o parte, să atragă atenţia publicului asupra istoriei atât de bogate a festivalului şi, pe de altă parte, să promoveze muzica românească de calitate”, a declarat preşedintele – director general al TVR, Doina Gradea, potrivit comunicatului.

Cea de-a XX-a ediţie a Festivalului Internaţional Cerbul de Aur ar fi trebuit să aibă loc în perioada 20 – 23 august, în Piaţa Sfatului din Braşov. Curat ghinion pentru TVR și anularea Cerbului de Aur, ocazie bună, de altfel, de a cheltui cu nemiluita. Așa cum se știe, teveriștii adoră evenimentele desfășurate în afara televiziunii, cele care presupun deplasări și cazări, dar mai ales diurne babane.

author avatar
Nicole Ionescu