Cauta

Vacante in Caraibe si arhipelagurile Oceanului Indian Craciunul sub palmier

Din ce in ce mai multi dintre romanii cu bani aleg sa-si petreaca sarbatorile de iarna in locuri exotice. Courchevelul, statiunile austriece sau cele din Alpii Italieni raman in continuare la fel de vizitate, insa in topul destinatiilor pentru vacanta de Craciun urca destinatii precum Maldive, Seychelles sau St. Barth.

Banyan Tree Vabbinfaru din atolul nordic al Maldivelor ofera cele mai elaborate tratamente spa, bucatarie de cea mai inalta clasa si croaziere cu veliere.

Pentru milionarii occidentali calatoria pe vreme de iarna spre insulele tropicelor face parte din agenda anuala si nu de ieri, de azi, ci dintotdeauna. Ce poate fi mai atragatoare pe timp de iarna pentru un european decat imaginea unei plaje cu nisip fin, palmieri, facilitati pentru sporturile de apa si baruri ce-ti ofera cele mai rafinate cocteiluri?

Perlele Oceanului Indian

Fie ca vorbim despre Maldive, Seychelles sau Mauritius oferta este intotdeauna la superlativ: sejururi extinse ce includ si Craciunul, si Revelionul, cea mai buna bucatarie ce fascineaza mai ales prin preparatele pe baza de peste si fructe de mare, dar si prin cele specifice gastronomiei internationale, posibilitatea de a te bucura de minicroaziere, iahting, schi nautic, dar si de unele dintre cele mai bune terenuri de golf din intrega lume.

Banyan Tree Vabbinfaru

Adaugati faptul ca toate aceste natiuni insulare dispun de rezervatii naturale pe uscat sau in larg unde puteti face scufundari pentru a admira mirificul spectacol al universului subacvatic din jurul recifelor. Toate cele trei destinatii (Maldive, Seychelles si Mauritius) abunda in oferte hoteliere de cinci stele, preturile variind de la 200-300 de euro la cateva mii sau chiar zeci de mii de euro per noapte, in functie de tipul de cazare solicitat: camera, apartament, bungalow sau vila cu piscina pe o insulita privata.

Banyan Tree Vabbinfaru

Cele mai bune resort-uri au de boutique-uri pentru cumparaturi, spa-uri pentru cei mai pretentiosi clienti, mai multe restaurante cu specific diferit, centre destinate activitatilor outdoor, majordom disponibil 24 de ore din 24, iahturi si hidroavione pentru tururi ale arhipelagurilor sau survoluri.

Vacanta de iarna in Antilele mici

Nimic nu se compara cu un sejur la vila de plaja de la Le Petit Hotel, aflat in insula St Maarten din Antilele Mici.

St. Barth, Curaçao si Bonaire sunt doar cateva dintre destinatiile cele mai in voga atunci cand vine vorba despre Caraibe, mai exact despre Antilele Mici.

Le Petit Hotel

Care sunt atuurile acestor insule? In primul rand clima, apoi atmosfera primitoare si cadrul pitoresc. Bucataria este si aici unul dintre cele mai importante si apreciate puncte ale ofertei turistice, dar si preturile care pornesc de la cele foarte mici (exista si oferte de 20 de euro pe zi per camera pentru doua persoane) la cele ceva mai mari (500 de euro per noapte), cu diferenta ca, fata de alte destinatii exotice, Antilele nu sunt considerate a fi neaparat locul in care sa-ti afisezi ostentativ bogatia. Lumea este mult mai relaxata aici, preferand sa se bucure de atmosfera sarbatoreasca, de ospitalitate, de cadrele naturale minunate si nu in ultimul rand de contaminanta pofta de viata a localnicilor.

Resortul Baoase aflat in insula antileza Curaçao impresioneaza prin cadrul extrem de pitoresc si serviciile impecabile
Resortul Baoase
Resortul Baoase
Ultimele stiri

  • LIGA 1, program, rezultate LIVE și clasament ACTUALIZAT
  • Ce program au supermarketurile Kaufland, Lidl şi Carrefour, de Paşte 2024. Surpriză! Unele magazine sunt deschise şi duminică, 5 mai
  • Patriarhul Daniel, cu gândul la Diaspora în Pastorala de Paşte 2024: „Să arătăm semne de iubire frăţească şi tuturor românilor aflaţi printre străini”
  • Cât au ajuns să coste ouăle în pieţe, înainte de Paştele 2024. În supermarket, se găsesc şi la preţ dublu
  • Mesaje de Paște 2024. Felicitări, urări şi gânduri bune pentru cei apropiaţi cu ocazia Sărbătorilor Pascale
  • Guvernul vrea să mărească pensiile de la 1 septembrie, dar cine le mai apucă? Speranţa de viaţă, în România, s-a PRĂBUŞIT!
  • Dramă în judeţul Neamţ: un bărbat s-a aruncat în faţa trenului. A murit pe loc!
  • Jandarmii i-au căutat, pentru droguri, „la piele” pe petrecăreții din Mamaia. Unde au putut să le ascundă tinerii
  • Horoscop – sâmbătă, 4 aprilie 2024. Berbecii au idei ciudate, iar Racii au parte de întâmplări deosebite
  • Părinţii, revoltaţi în mediul online după ce un restaurant din Bucureşti a impus reguli stricte pentru copiii clienţilor
  • Exit mobile version