Cauta

Trupa Iris pregateste un nou album. Fanii, invitati sa aleaga piesele!

Membrii trupei Iris le pregatesc fanilor un album deosebit, ce va fi lansat vara viitoare, cand formatia sarbatoreste 35 de ani de existenta. Ca un element inedit, fanii vor putea alege cateva piese de pe noul material discografic al cunoscutei formatii rock.

(foto: cityfm.ro)

La implinirea a 35 de ani de existenta, trupa Iris le pregateste fanilor un album nou, dar si un concert spectaculos, ce va avea loc in iunie anul viitor, au anuntat cei cinci componenti ai formatiei, miercuri, intr-o conferinta de presa, potrivit Mediafax.

 

Materialul discografic va contine, pe langa sapte piese noi, si alte sapte melodii mai vechi ale formatiei, pe care fanii le pot alege pe site-ul trupei. „Incepand de astazi ii asteptam pe toti fanii Iris pe site-ul www.trupairis.ro, unde pot vota care dintre piesele noastre vechi sa fie reinregistrate si sa apara pe noul album. Decizia in privinta acestor piese este exclusiv a fanilor, in urma rezultatelor votului”, a anuntat solistul Cristi Minculescu.

De asemenea, fanii Iris au toate motivele sa astepte vara lui 2012. In luna iunie, la o data ce va fi stabilita ulterior, sunt invitati la un concert grandios, sustinut de legendarii rockeri. „Nu am stabilit inca unde si cand exact va avea loc acest concert. Va putem spune insa ca va fi ceva cu totul special, un show multimedia pe o scena cu o deschidere de 70 de metri”, a spus tobosarul Nelu Dumitrescu.

Trupa Iris (in componenta actuala Cristi Minculescu, Nelu Dumitrescu, Doru Borobeica, Valter Popa si Relu Marin) este una dintre cele mai longevive formatii romanesti, cunoscuta pentru piese ca „Strada ta”, „Floare de Iris”,  „De vei pleca”, „Sa nu crezi nimic” si multe altele.

Ultimele stiri

  • Reacţia DURĂ şi încisivă a lui Piedone după ce Nicuşor Dan a anunţat că rezolvă problema traficului în 2035: „Ai dat căruța în gard, mincinosule!”
  • Stormy Daniels a povestit cum Donald Trump a provocat-o să-l „pleznească la fund”: „Mi-am pierdut cunoștința”
  • Avertizare de ploi, grindină și vijelii. Zonele aflate sub COD GALBEN – HARTA/Cum va fi vremea în București
  • România poate scăpa mai repede şi mai ieftin de „blocurile gri”. Legea ce merge la promulgare schimbă tot pentru locatari
  • Nicușor Dan recunoaște că e incapabil să rezolve problemele din Capitală. Traficul și apa caldă, peste alte două mandate
  • Burduja depune plângere penală, după ce i-au fost vandalizate panourile electorale: „De cine le este frică nu vor scăpa”
  • Credem că acum ne este greu cu banii? Economistul care a prevăzut criza din 2008 vine cu veşti şi mai proaste decât în urmă cu 16 ani
  • De ce importă România forţă de muncă? Şcoala formează specialişti în domenii fără căutare, iar pe alţii îi alungă statul. Cum e fentat bugetul public
  • Polițiștii locali ies în stradă, miercuri, să protesteze în fața Guvernului. Lista revendicărilor sindicaliștilor
  • Care este presiunea corectă din cauciucurile de la maşină. E scrisă pe caroserie, chiar în faţa ta. Tu o vezi?
  • Exit mobile version