Cauta

Tonciu, Buruiana si Trasca au ras de Coloana Infinitului VIDEO

Andreea Tonciu, Sanziana Buruiana si Simona Trasca si-au batut joc in cadrul unei emisiuni de „Coloana Infinitului, opera a sculptorului Constantin Brancusi.

(foto: ziarelive.ro )

Dupa modelul lui CRBL, care a luat in ras Coloana Infinitului printr-o fotografie rusinoasa, si vedetele TV Andreea Tonciu, Sanziana Buruiana si Simona Trasca au gasit de cuviinta sa isi faca publicitate pe spatele operelor lui Constanstin Brancusi, care sunt expuse in Targu Jiu.

Mai exact, ele au filmat o emisiune in cadrul careia au luat in ras operele marelui sculptor roman, asemuind creatiile acestuia cu niste „pietre”.

„Nu stiu nimic, decat ca e a lui Brancusi si au vrut sa o cumpere niste chinezi si astia fraierii in loc s-o vanda pe bani multi, au pastrat-o aici. Na, mare smecherie”, a spus Simona Trasca, conform rtv.net.

Nici Sanziana Buruiana nu s-a lasat mai prejos, anuntand ca a facut o descoperire epocala: niste „pietre”.

„Mama, ce-am descoperit. Cateva pietre”, a fost replica Sanzianei Buruiana.

Cea care a inchis ciclul bataii de joc la adresa operelor lui Constantin Brancusi a fost Andreea Tonciu, care a fost extrem de nemultumita ca nu are voie sa se uite „pe masa”.

„De ce nu avem voie sa ne uitam pe masa („Masa tacerii”)? Pai, de ce ca n-o rupem. Daca si pietrele astea sunt opere de arta?”, a intrebat Andreea Tonciu.

Gesturile realizate de cele trei vedete TV nu au ramas fara ecou in randul autoritatilor locale, care au decis ca acestea sa fie declarate „persoana non-grata”, astfel incat Tonciu, Buruiana si Trasca sa nu mai aiba ce cauta in Targu Jiu.

Acelasi lucru s-a intamplat si in cazul lui CRBL care s-a fotografiat cu opera lui Constantin Brancusi pe post de falus. La cererea a sute de localnici din Targu Jiu, care l-au telefonat pe primarul Florin Carciumaru, artistulului i s-a interzis sa mai viziteze orasul.

Ultimele stiri

  • Pentru unii – mumă, pentru alţii – ciumă! Angajaţii care vor rămâne fără 50% din salariu după ce Guvernul se pregăteşte să le „taie” sporurile
  • Topul destinaţiilor de vacanţă în care specialiştii îţi recomandă să mergi singur. Turismul solo, noua modă de a călători
  • Văduva bărbatului ucis de fiii vrăjitoarei Sidonia, dezvăluire ce răstoarnă toată ancheta. Cine ar fi al patrulea atacator care le-a scăpat poliţiştilor
  • Horoscop – duminică, 26 mai 2024. Jupiter se mută în Gemeni şi aduce oportunități uriașe pentru anumite zodii
  • S-a dat drumu’ la bombardieri! Niciun sezon estival fără teribilişti blocaţi cu bolizii în nisip, la mare, la Eforie Nord. Ce amendă a primit (VIDEO)
  • Emoţii şi în Armenia! Elicopterul care îl transporta pe premierul Nikol Paşinian, aterizare de urgenţă
  • Circ la Cernavodă! Primarul ar fi fost bătut în plină stradă de un preot și de o femeie (VIDEO)
  • Reacţia lui Marcel Ciolacu în dosarul Coldea – Dumbravă: „Partidul principal al penalilor a devenit USR”
  • Val de companii străine care deschid afaceri în România, atrase de măsurile și investițiile susținute de PSD
  • Nicușor Dan recunoaște că e incapabil să rezolve problemele din Capitală. Traficul și apa caldă, peste alte două mandate
  • Exit mobile version