AcasăOldTom Boxer, despre Antonia: "Cand cineva devine cunoscut, incepe sa creada ca...

Tom Boxer, despre Antonia: „Cand cineva devine cunoscut, incepe sa creada ca totul i se cuvine”

Tom Boxer a fost dezamagit de Antonia. El a descoperit-o, dar dupa ce a cunoscut faima, frumoasa cantareata a decis ca vrea sa lucreze singura.

(foto:urban.ro)

Toata lumea isi aminteste de „Morena”, prima piesa a Antoniei. Tom Boxer este artistul care a descoperit-o si a lansat-o in muzica. Potrivit wowbiz.ro, Tom a fost dezamagit de comportamentul Antoniei care imediat ce a avut succes a decis sa lucreze singura.
Cei doi s-au cunoscut la o sala de fitness din Bucuresti, dupa ce un prieten le-a facut cunostiinta.
“Da, eu am facut-o cunoscuta pe Antonia. Ne-am intalnit in 2008 printr-un prieten care ne-a facut cunostinta la sala de fitness. Dupa aceea ne-am auzit la telefon, a venit la studio si am facut prima piesa impreuna, “Morena”. Apoi a decis sa lucreze singura. Aici e o mica problema a romanilor, de aceea nu mai vreau sa lucrez cu romani, am mai patit-o, nu doar cu Antonia. In momentul in care cineva scoate capul si devine cunoscut si bagat in seama, incepe sa creada ca totul i se cuvine. Normal, exista si oameni talentati si inteleg ca fiecare artist are orgoliul lui…”, a marturisit Tom Boxer.
Compozitorul a mai spus ca “despartirea” Antoniei de sotul ei, de care s-a tot vorbit in presa in ultimele zile, este o telenovela care nu i se potriveste frumoasei soliste. “Imaginea conteaza enorm si multi castiga bani din asa ceva. Din pacate, imi pare rau ca unii oameni talentati nu pot sa se faca cunoscuti doar prin muzica lor si apeleaza la trucuri si telenovele din astea inutile. Antonia e foarte talentata, ca altfel n-as fi luat-o, si are si avantajul ca a stat in America si vorbeste perfect engleza”, a mai povestit Tom Boxer pentru sursa citata.

author avatar
Andra Nesu
1.205 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger