AcasăOldSmiley, Alex Velea si Dana Nalbaru, ajutoarele lui Mos Craciun. Le-au facut...

Smiley, Alex Velea si Dana Nalbaru, ajutoarele lui Mos Craciun. Le-au facut o bucurie copiilor din familii cu probleme!

Toti copiii il asteapta pe Mos Craciun, sperand ca vor primi un dar cat de mic. Iar Dana Nalbaru, Smiley, Alex Velea si alti cantareti cunoscuti s-au gandit sa le faca o bucurie unor prichindei din familii defavorizate, sprijiniti de „Asociatia Ana si Copiii”.

Un mini-concert si cadouri pentru cei peste 250 de copii care au fost cuminti si au sperat ca Mos Craciun nu ii va uita in acest an. Smiley, Alex Velea, Radio Killer, Jazzy Jo, Brighi, Mihai Ristea si solista Dana Nalbaru, imaginea Asociatiei „Ana si Copiii„, si-au dat intalnire la Hotel Novotel, pentru a face o surpriza unor suflete care meritau sa uite de orice tristete, in prag de Sarbatori.

Cei mici le stiau piesele, asa ca le-a fost foarte usor sa cante alaturi de Smiley si compania. Micutii au primit apoi autografe si cadouri de la echipa Hahaha Production. Dar copiii au avut si ei o surpriza pentru invitati – au recitat poezii de Craciun si au cantat colinde.

„E important ca pentru fiecare dintre noi Craciunul sa fie un moment magic. Intreaga familie HaHaHa Production s-a bucurat sa fie alaturi de acesti copii intr-o perioada in care cu totii trebuie sa ne gandim mai mult la cei din jur. HaHaHa, everybody!”, a declarat Smiley, dupa intalnirea cu micutii.