Cauta

Saracul Irinel Columbeanu! Monica ii dadea bataie, iar el indura!

Facerea de bine… Pai pana cand o viata amara de milionar?! Noroc cu divortul, caci altfel Irinel Columbeanu nu ar fi scapat de bataile administrate de scorpia de la Izvorani, pe numele ei de fata mare Monica Gabor.

irinel-columbeanu-batea-bataie-monica-gabor
Va vine sa credeti? Moni il batea pe Iri! Facerea de bine...

Cine e mai tare la bataie? Bruce Lee sau Chuck Norris? La intrebarea aceasta parerile sunt impartite si acum, desi multi si-o pun de zeci de ani.

Cine e mai tare la bataie? Irinel Columbeanu (54 de ani) sau Monica Gabor (24 de ani), care si-o pun mai de curand?

Fostii angajati de la Izvorani raspund: castigatoare la puncte si uneori prin KO – Monica Gabor, pe atunci Columbeanu!

“Domnul Irinel avea invitati, iar doamna Monica s-a enervat ca nu i s-a turnat ei prima in pahar. A sarit pur si simplu pe sotul ei cu pumnii. Atunci, majoritatea invitatilor s-au ridicat si au plecat”, spune un fost angajat al Columbenilor, potrivit libertatea.ro.

De multe ori, Irinel s-a ales de la nervoasa Monica Gabor cu vanatai, cu zgarieturi si chiar cu muscaturi. Iar el ce facea dupa bataie? Urca la etaj si se inchidea in camera pana cand „tandrei” lui sotii ii treceau nervii.

Sa ne amintin cu sau fara placere

„Cunoscutul om de afaceri Irinel Columbeanu, in varsta de 47 de ani, a cerut-o de nevasta pe actuala sa iubita, Monica Gabor, eleva in clasa a XII-a, fosta miss Bacau si proaspata posesoare a unui BMW. Cei doi s-au afisat impreuna pentru prima data in vara anului trecut, la Festivalul Callatis. De atunci, afaceristul a „ingropat-o” in cadouri pe proaspata sa iubita: a plimbat-o in strainatate, prin locuri exotice, a luat-o cu el la nunta lui Mutu, i-a daruit o pereche de silicoane care l-au lasat fara grai si pe Steven Seagal, pe scena festivalului de moda Bucharest Fashion Week. Aici, eleva-manechin a fost selectionata in prezentarea fiecarei case de moda. Pentru noii sani ai prietenei sale, Irinel Columbeanu a platit 4.000 de euro. In plus, bacauanca este si protagonista calendarului care va insoti o editie a revistei „Autoshow”. Sub privirile atente ale afaceristului, Monica s-a pozat alaturi de masini de lux – Rolls Royce, Jaguar, purtand creatii Cavalli si Ingrid Vlasov”, scriau ziarele prin 2006.

In 2011, noul iubit al Monicai Gabor este un chinez cu Rolls Royce. Sper sa citeasca randurile de mai sus si sa tina minte: Facerea de bine…

Ultimele stiri

  • Premiul Nobel pentru Literatură a fost câștigat de Cartea Mileniului OMUL VĂLURIT
  • Alege ce citești
  • Vizita lui Iohannis în SUA: România dă tot și nu primește nimic!
  • S-a rupt lanțul de iubire. Moldovenii, respinși pe bandă rulantă la intrarea în România
  • Rapid Premier League
  • Dovezi zdrobitoare. Camioanele supraîncărcate ale ucrainenilor ne-au făcut praf infrastructura
  • Sabotaj împotriva statului. Contractele cu operatorii străini din Portul Constanța, în defavoarea țării
  • Femeia cu cele mai mari buze din lume și-a injectat și nasul, pentru a echilibra trăsăturile feței – FOTO
  • Unde se vând lingourile de aur “ca pâinea caldă”
  • „Supa vulcanică”, umătoarea sursă de minerale esențiale?
  • Exit mobile version