Cauta

Saracia miroase a cartofi prajiti si pulpe de pui

Majoritatea romanilor care mananca la restaurante renunta la meniurile diversificate, care includeau peste, carne de vita sau vanat, si revin, ca in anii ’90, la carnea de pui si la cartofii prajiti sau piure.

Pulpele de pui cu cartofi prajiti erau la mare cautare in anii 90

Potrivit Asociatiei Nationale a Bucatarilor si Cofetarilor din Romania, majoritatea clientilor din restaurante, mai ales din statiunile de la munte, s-au intors la carnea de pui si la cartofi. Conform reprezentantilor Asociatiei, in perioada 2007-2009, turistii cautau in restaurante mancare din ce in ce mai diversa – peste, vita, vanat  si chiar si carne de strut. Acum, turistii care vin la munte cauta portii care sa coste 20 de lei, maximum 30 de lei, iar ce trece de aceasta valoare nu mai are cautare. Totodata, in sezonul rece, turistii cauta in restaurante si supe, cele mai cerute fiind cele de pui.

Ultimele stiri

  • Caricatura Zilei
  • Comunicat de presă PROMOTION UNIC CONSULTING SRL
  • Horoscop 2 iulie 2025 – Va fi o zi liniștită
  • Alege ce citești
  • O companie de smartphone-uri din China umilește producătorii auto occidentali
  • Aer condiționat fără gaze poluante? Tehnologia refrigeranților solizi
  • Curățenie „made in Oradea” la Palatul Victoria: Bolojan, mopul magic al sinecuriștilor
  • Atac la siguranța națională. Angajații care opresc inundațiile, decimați de guvern
  • Bolojan vrea să bage frica în bugetari. Se fac liste negre cu protestatari
  • Ritmul mesei contează: De ce mâncatul pe fugă îți afectează sănătatea mai mult decât crezi
  • Exit mobile version