Cauta

Saracia miroase a cartofi prajiti si pulpe de pui

Majoritatea romanilor care mananca la restaurante renunta la meniurile diversificate, care includeau peste, carne de vita sau vanat, si revin, ca in anii ’90, la carnea de pui si la cartofii prajiti sau piure.

Pulpele de pui cu cartofi prajiti erau la mare cautare in anii 90

Potrivit Asociatiei Nationale a Bucatarilor si Cofetarilor din Romania, majoritatea clientilor din restaurante, mai ales din statiunile de la munte, s-au intors la carnea de pui si la cartofi. Conform reprezentantilor Asociatiei, in perioada 2007-2009, turistii cautau in restaurante mancare din ce in ce mai diversa – peste, vita, vanat  si chiar si carne de strut. Acum, turistii care vin la munte cauta portii care sa coste 20 de lei, maximum 30 de lei, iar ce trece de aceasta valoare nu mai are cautare. Totodata, in sezonul rece, turistii cauta in restaurante si supe, cele mai cerute fiind cele de pui.

Ultimele stiri

  • Ilie Bolojan, mesaj tranșant: „Responsabilitate, nu jocuri politice!
  • Alege ce citești
  • Obiectul căzut peste o casă din Polonia nu era o dronă, ci o rachetă de la un F-16 polonez
  • Toto Dumitrescu, reținut. Fiul lui Ilie Dumitrescu, testat pozitiv la cocaină
  • Spionajul rusesc este legal în Austria
  • Întoarcem armele ca la 23 august ’44?
  • De ce companiile spațiale se luptă cu giganții apărării
  • Piața imobiliară râvnită de elita mondială. Cea mai mare concentrație de bogăție din lume
  • Neymar a moștenit 1 miliard și s-a așezat direct la masa de poker
  • ”NATO islamic”, ideea născută moartă. Ce vor statele din Golf de la președintele SUA
  • Exit mobile version