AcasăOldROMANII AU TALENT: VEZI cine i-a facut sa se certe pe Andra...

ROMANII AU TALENT: VEZI cine i-a facut sa se certe pe Andra si Mihai Petre! – VIDEO

(foto: captura ProTV)

Luiza Adelina Ciudin a urcat pe scena Romanii au talent, in cea de-a cincea editie a sezonului doi, cantand muzica populara. Daca la finalul evolutiei fetitei, Andra a felicitat-o, Mihai Petre nu a fost deloc convins de momentul prezentat de copila in varsta de 11 ani. Cei doi jurati au avut o discutie destul de aprinsa cand a venit vorba sa hotarasca daca Luiza, alintata micuta „Maria Tanase”, va merge sau nu in etapa urmatoare a competitiei difuzate de ProTV.

(foto: captura ProTV)

Dupa ce a cantat, Luiza a fost aplaudata de publicul din scena, dar si de Andra, care a exclamat un „bravo” hotarat. Cand a fost vorba sa afle verdictul juriului, concurenta de la „Romanii au talent” a primit intr-o prima faza raspunsul de la Andi Moisescu. „Esti o olteanca apriga, frumoasa si foarte talentata”, i-a spus Andi.

A urmat Mihai Petre. „Sunt 100% de acord ca ai o voce extraordinara, insa am o problema cu tipul asta de moment. E adevarat, ne simtim bine, dar sunt foarte multi oameni in tara asta care fac asa ceva si trebuie sa fii cu totul si cu totul fantastic. Genul asta de moment nu are sanse sa castige. Deocamdata, raspunsul meu pentru acest moment este ‘nu’ „, a afirmat juratul, in cadrul editiei cu numarul cinci a concursului.

„Mi se pare ca exagerezi. Ea e foarte talentata. Trebuie sa fii cel putin o Maria Tanase”, i-a spus Andra lui Mihai. „Esti o Maria Tanase. Si nu toata lumea la 11 ani canta la fel de bine ca tine. Din punctul meu de vedere raspunsul meu este ‘da’!”, i-a transmis Andra tinerei competitoare de la „Romanii au talent”.

„Raspunsul meu este cel mai usor de dat din tot ce am vazut pana acum, evident este ‘da’!”  „Ai cantat foarte frumos! Daca inchideam ochii puteam sa jur ca este un om mare pe scena”, i-a spus si Smiley. Cu doi de ‘da’ din partea celor doi membri ai juriului Romanii au talent, fetita merge in urmatoarea etapa a concursului „Romanii au talent”, difuzat de ProTV.

[youtube]3Rrgdescvz4[/youtube]