AcasăOldROMANII AU TALENT: Un batran de 82 de ani a cucerit juriul...

ROMANII AU TALENT: Un batran de 82 de ani a cucerit juriul si publicul cu un numar de contorsionism! -VIDEO

(foto: captura video Pro TV)

Un batran de 82 de ani a ridicat in picioare publicul, dar si pe cei trei membri ai juriului, vineri seara, in cadrul celei de-a doua editii a show-ului „Romanii au talent”, din noul sezon. Florian Carpaci a fost aplaudat pentru felul in care a reusit sa execute un numar dificil de contorsionism, pe scena concursului difuzat de ProTV.

 

(foto: captura video Pro TV)

Andra, Mihai Petre si Andi Moisescu au fost complet cuceriti, in editia difuzata vineri, 24 februarie, a emisiunii „Romanii au talent”, de mobilitatea, dar si de ambitia batranului, care a venit la emisiune impreuna cu un vecin. Chiar si cei doi prezentatori ai show-ului, Smiley si Pavel Bartos, au urmarit cu mari emotii, dar si uimire, cum s-a descurcat Florian Carpaci pe scena. Barbatul in varsta de 82 de ani si-a trecut fara probleme corpul printr-un cerc metalic ingust, la un moment dat avand chiar o lumanare aprinsa pe frunte.

„Doamne!”, a exclamat, uimita, Andra. „Vreau sa va multumesc din suflet ca ati venit aici. Sunt de-a dreptul onorat ca v-am vazut momentul si sa va spun din tot sufletul ‘da’ (…) Este primul numar la care raman mut, nimeni in viata asta nu s-ar fi asteptat sa faca, 82 de ani, ce a facut el”, a spus Mihai Petre, pentru multi cel mai exigent membru al juriului concursului „Romanii au talent”. “Toata sala va iubeste. Aveti sute de ‘da’”, a spus Andra. “Spiritual, sunteti foarte bogat. Si asta explica ce ati facut aici”, i-a transmis Andi batranului, care s-a apropiat de masa juriului pentru a putea asculta mesajele, pentru ca are mari probleme cu auzul.”Bravo, domne”, a fost reactia lui Smiley, care l-a aplaudat la finalul exercitiului lui Florian Carpaci.

Juriul, dar si publicul din sala au fost cu atat mai emotionati sa il vada executand fara pic de greseala numarul dificil, cu cat concurentul in varsta de 82 de ani abia poate vedea. Cu toate acestea, Florian Carpaci si-a dorit sa vina in fata juriului de la „Romanii au talent” pentru a le arata ca ii poate uimi!

[youtube]E9lmKxll5wo[/youtube]