Cauta

Real Madrid – FC Barcelona 1-2 in Cupa Spaniei (VIDEO)

Real Madrid și FC Barcelona s-au întâlnit aseară într-o partidă contând pentru manșa întâi a sferturilor de finală al Copei del Rey (VIDEO), Cupa Spaniei la fotbal. Barcelona s-a impus cu 2-1 la capătul unui joc dominat de catalani de la un capăt la altul.

Real Madrid și FC Barcelona s-au întâlnit aseară într-o partidă contând pentru manșa întâi a sferturilor de finală al Copei del Rey, Cupa Spaniei la fotbal. Barcelona s-a impus cu 2-1 la capătul unui joc dominat de catalani de la un capăt la altul.
Real Madrid și FC Barcelona s-au întâlnit aseară într-o partidă contând pentru manșa întâi a sferturilor de finală al Copei del Rey, Cupa Spaniei la fotbal. Barcelona s-a impus cu 2-1 la capătul unui joc dominat de catalani de la un capăt la altul.

Gazzetta dello Sport (Italia) atribuie urmatorul titlu „El Clasico din Cupa este al Barcelonei” si explica: „In turul sferturilor Cupei regelui, Real Madrid a fost batuta de Barcelona cu scorul de 2-1, pe Bernabeu. A marcat Ronaldo, insa apoi Puyol si Abidal au intors rezultatul. Sa castigi pe Bernabeu cu golurile a doi fundasi inseamna ca Guardiola a reusit transformarea Barcei intr-o echipa-simbol in care toti fac de toate.”

VEZI GOLURILE DIN MECIUL REAL MADRID – FC BARCELONA

Meciul Real Madrid – FC Barcelona, din prima manşă a sferturilor de finală ale Cupei Spaniei, se dispută, miercuri, 18 ianuarie 2012 (18.01.2102) de la ora 23.00, ora României. În 299 de întâlniri oficiale cu FC Barcelona, argentinianul a marcat 213 goluri, fiind al doilea cel mai bun marcator al clubului după spaniolul Cesar Rodriguez, jucător al Barcei în anii 40-50, care a înscris 235 goluri. În Clasico, Messi prezintă statistici impresionante: în cele 14 întâlniri Barca-Real disputate de argentinian, el a marcat 13 goluri.

As (Spania) titreza: „Mourinho se da cu capul de pereti” si scrie ca „infrangerea s-a produs in cea mai rea forma posibila. Dupa ce a incercat orice impotriva Barcelonei, atac si aparare, Mourinho s-a inclinat din nou deoarece nu a tinut cont de virtutiile celor mai talentati jucatori si de ajutorul tribunelor. Nimic nu l-a salvat. Scorul de 1-0 la pauza, singura reusita a meciului, a fost o minciuna, chiar daca aceasta minciuna ii va consola pe multi dintre suporterii Realului, dezorientati de discursul sau derutant.

Ultimele stiri

  • LIGA 1, program, rezultate LIVE și clasament ACTUALIZAT
  • Ce program au supermarketurile Kaufland, Lidl şi Carrefour, de Paşte 2024. Surpriză! Unele magazine sunt deschise şi duminică, 5 mai
  • Patriarhul Daniel, cu gândul la Diaspora în Pastorala de Paşte 2024: „Să arătăm semne de iubire frăţească şi tuturor românilor aflaţi printre străini”
  • Cât au ajuns să coste ouăle în pieţe, înainte de Paştele 2024. În supermarket, se găsesc şi la preţ dublu
  • Mesaje de Paște 2024. Felicitări, urări şi gânduri bune pentru cei apropiaţi cu ocazia Sărbătorilor Pascale
  • Guvernul vrea să mărească pensiile de la 1 septembrie, dar cine le mai apucă? Speranţa de viaţă, în România, s-a PRĂBUŞIT!
  • Dramă în judeţul Neamţ: un bărbat s-a aruncat în faţa trenului. A murit pe loc!
  • Jandarmii i-au căutat, pentru droguri, „la piele” pe petrecăreții din Mamaia. Unde au putut să le ascundă tinerii
  • Horoscop – sâmbătă, 4 aprilie 2024. Berbecii au idei ciudate, iar Racii au parte de întâmplări deosebite
  • Părinţii, revoltaţi în mediul online după ce un restaurant din Bucureşti a impus reguli stricte pentru copiii clienţilor
  • Exit mobile version