Cauta

Razvan Lucescu si-a definitivat lotul la Rapid

Razvan Lucescu, noul antrenor al Rapidului, si-a stabilit lotul de care are nevoie pentru a incerca sa aduca in Giulesti cel de-al patrulea titlu.

Razvan, la ultimul titlu castigat de giulesteni in 2003

Tehnicianul de 42 de ani a anuntat inca de la prezentarea sa oficiala ca are nevoie de dubluri pe fiecare post, un lot de 23 de jucatori la care se vor adauga patru sau cinci jucatori tineri, de la echipa a doua, care sa completeze lotul in functie de necesitati.

Lucescu junior a rezolvat soarta unor jucatori de la primul antrenament oficial, cel de luni seara. Noul antrenor al Rapidului i-a anuntat pe Mircea Bornescu, Lucian Raduta si Costin Lazar ca sunt liberi sa-si caute echipe. Alaturi de ei, giulestenii au mai renuntat, fata de sezonul precedent, la Candido Costa, Pavel Vidanov, Olberdam, Marius Constantin, Cesinha, Sorin Frunza si Juliano Spadacio.

Pana acum, Rapid a rezolvat venirilea lui Alexa, Surdu, Oros, Iulian Apostol si Deac, iar giulestenii mai doresc trei jucatori: un fundas dreapta (Dananae sau Helder), un fundas central si un fotbalist cu profil ofensiv (Filipe Teixeira sau Daniel Niculae).

Pana la venirea celor trei jucatori, Razvan Lucescu se bazeaza pe urmatorul lot: Dani Coman, Straton, Draghia – Rui Duarte, Ezequias, Marcos Antonio, Bozovic, Oros, Glauber – Nicolae Grigore, Herea, Roman, Grigorie, Iulian Apostol, Deac, Alexa – Sburlea, Pancu, Cassio, Surdu. Acest lot va fi completat cu Dobroiu, Ciolacu, Alex Ionita, Tancu, Martin, Daescu si alti jucatori de la echipa a doua.

Tactica pare sa fie una noua in Giulesti, in conditiile in care se stie ca la Rapid de obicei lotul se stabilea dupa inceputul campionatului, iar finantatorul George Copos astepta finalul perioadei de transferuri pentru a rezolva ultimele achizitii.

Giulestenii vor efectua doua cantonamente in Austria si unul in Estonia. Ei vor sustine, in total, opt sau noua meciuri de verificare, printre numele vehiculate ca adversari aflandu-se: Sahtior Donetk, Austria Viena, Maccabi Haifa, Flora Tallinn, Wisla Cracovia, Genk, Dinamo Kiev, Karpaty Lvov, Panathinaikos Atena si Mainz.

Ultimele stiri

  • Incendiu puternic în Bucureşti! Au avut loc şi 3 explozii! O hală dezafectată din Sectorul 1 a luat foc (VIDEO)
  • Un submarin sovietic s-a ciocnit de un submarin american din motive politice absconse
  • WhatsApp introduce o nouă funcţie aplicaţiei, prin care doreşte să „dribleze” sistemul Android al telefonului mobil
  • TAROM primeşte 95,3 de milioane de euro. Cum vor fi chelţuiti banii
  • Alege ce citești
  • Alea iacta est, America!
  • Gerard Depardieu a fost chemat la poliție și arestat preventiv!
  • Decizie majoră pentru românii care lucrează într-un mediu periculos pentru sănătate. Ce se întâmplă cu pensia lor
  • Secretele milenare ale longevității: beneficiile postului intermitent și exemplul preoților de pe Muntele Athos
  • Internațional englez, arestat în Spania
  • Exit mobile version