Desi mai sunt trei editii pana la finalul show-ului culinar Master Chef, potrivit stl.ro, castigatorul premiului de 50.000 de euro si a titlului de „Master Chef” este constanteanul Petru Buiuca, de 23 de ani.
Preparatul cu care i-a sedus pe membrii juriului, propulsandu-l astfel in lumina reflectoarelor, a fost o combinatie de supa frantuzeasca de ceapa si supa englezeasca de ciuperci, in prepararea careia a folosit un mix de ciuperci pleuretos si take, peste care a turnat ulei de trufe.
Tanarul, office manager la o firma din Bucuresti, este un mare fan al filmelor cu mancare, pelicula sa preferata fiind „Ratatouille”, film care l-a si inspirat pentru a deveni bucatar.
„Initial, eram reticent in a descoperi un baiat si un soricel pusi pe bucatareala. Dar cand am vazut filmul am ramas uimit. Eu, la un moment dat, am pus stop si mi-am gatit ceva. Salivam ca un nebun!”, a povestit, pentru ProTv Magazin, Petru Buiuca.
Zvonul este insa negat de catra producatorii show-ului, acestia precizand ca de-abia acum urmeaza sa stabileasca numarul concurentilor care se vor intrece in ultima editie. „Numele castigatorului emisiunii «MasterChef» se va afla marti, 5 iunie, cand ProTV va transmite ultima editie. Concursul este inca in desfasurare, iar castigatorul va fi desemnat in urma probelor prin care trec toti concurentii ramasi in competitie. Abia in ultima editie, telespectatorii vor afla numele marelui castigator”, au declarat acestia.
Ionut Zgimbau