AcasăOldMonica Gabor, sir de acuze la adresa fostului sot: "Se comporta odios...

Monica Gabor, sir de acuze la adresa fostului sot: „Se comporta odios si ne ameninta ca nu ne vom mai vedea niciodata” -VIDEO

Monica Gabor s-a intors, vineri, in Romania. La aeroport, fosta sotie a omului de afaceri Irinel Columbeanu a stat de vorba cu jurnalistii, spunandu-se, printre altele, ca nu ar fi adevarat ca nu a tinut legatura cu cea mica, in timpul in care a lipsit din tara. Mai mult, Monica a sustinut ca Irinel „se comporta odios” si ca „le ameninta ca nu se vor mai vedea niciodata”.

Dupa o perioada indelungata in care a refuzat sa scoata un cuvant cand era intrebata de ziaristi despre divort si despre custodia celei mici, Monica Gabor a fost, de data aceasta, mult mai comunicativa. Intrebata care este primul lucru pe care il va face odata ajunsa in Romania, dupa doua luni de stat in America, Monica a raspuns: „Bineinteles, ma duc sa o vad pe Irina. Acum, din punct de vedere legal, pot sa o iau si atunci nu poate sa-mi faca nimeni probleme. Am vorbit cu Irina de cate ori am putut. El (Irinel Columbeanu-n.r.) incearca sa faca toate conversatiile destul de incomode, din acest motiv prefer sa am o legatura directa cu ea”.

Monica a negat afirmatiile fostului ei sot, cum ca nu s-ar fi interesat de fetita, si spune ca ar fi comunicat cu cea mica pe Skype. „V-ati obisnuit cu minciunile lui. Eu nu tin un razboi, vreau doar sa-mi recuperez fetita. (…) Bineinteles ca eu raspund la toate e-mail-urile lui. Ma surprinde ca nu v-a comunicat ce i-am scris in mail, si anume faptul ca se comporta odios. Ceea ce stiti voi despre el e cu totul distorsionat. El nu-si doreste sa avem o relatie care sa fie in primul rand de folos Irinei. Ce inseamna ca se comporta odios? De exemplu, nu ma lasa sa o vad pe Irina„, a mai spus Monica Gabor.

Sirul acuzatiilor adresate de Monica fostului ei sot nu s-a oprit aici. „Sunt mama, iar lucrul acesta nu poate fi schimbat niciodata (…) De ce nu va spune de cate ori ma roaga Irina sa o iau in America si de cate ori ne face pur si simplu sa plangem cand spunem ca vrem sa fim impreuna, ne ameninta ca daca ii mai spunem aceste lucruri este ultima oara cand ne putem vedea. (Irina) plange si plang si eu impreuna cu ea. Ne ameninta pur si simplu ca nu ne o sa mai putem sa ne vedem niciodata. Pot sa ma dus la Izvorani pentru ca judecatorii mi-au dat acest drept. El nu concepe sa avem o relatie amiabila”, a incheiat fosta sotie a lui Columbeanu.

Monica Gabor a refuzat sa spuna cat va sta in Romania si cand va pleca din nou in Statele Unite, unde o asteapta iubitul ei de origine chineza, cunoscut drept „Mr Pink”.

960 afisari

Nu rata să citești

Ultimele știri