Cauta

MasterChef, 3 aprilie: Trei concurenti au dat pe spate juriul cu preparatele lor!

Trei dintre concurentii inscrisi la MasterChef au reusit sa ii impresioneze pe juratii competitiei de la ProTv, in editia difuzata marti, 3 aprilie, cu preparate delicioase si foarte frumos prezentate. Sorin Bontea, Florin Dumitrescu si Catalin Scarlatescu au fost convinsi ca cei trei barbati pasionati de gatit merita „MasterChef”, asa ca nu au stat pe ganduri si i-au trimis in etapa urmatoare.

foto captura ProTv

Filip Alexandru, in varsta de 30 de ani, s-a prezentat in fata juriului cu un preparat numit „Seven Seas”. Tanarul concurent le-a marturisit celor trei chefi ca ii place sa mearga si sa isi pescuiasca singur incredientele pentru retetele pe care le prepara, fiind pasionat de scufundari. Iar supa lui nu doar ca a fost savurata si laudata de catre cei trei jurati, in special de Catalin Scarlatescu, dar a fost si data ca exemplu de maiestrie culinara celorlalti concurenti care s-au straduit sa obtina sortul MasterChef. „E Seven Sea, nu e brutarie aici”, a rostit Scarlatescu, in timp ce gusta incantat supa preparata de concurentul inscris la Masterchef.

foto captura ProTv

Al doilea aspirant la titlul MasterChef, care a reusit sa cucereasca exigentul juriu cu preparatul sau este un tanar care a gatit un cotlet de oaie cu chutney de fructe de padure.

foto captura ProTv

Al treilea preparat care i-a dat pur si simplu pe spate pe cei trei jurati de la MasterChef a fost cel realizat de Sorin Minda – cotlet de porc la tigaie, cu piure de cartofi sos de gutui cu scortisoara si sos de lamaie. Preparatul a fost pe placul lui Florin Dumitrescu, dar si al colegilor sai, carora tanarul jurat „s-a indurat” sa le mai lase pe farfurie cateva bucatele de carne asezonata cu delociosul sos de gutui. „Pacat ca trebuie sa guste si ei”, a spus Florin. „Aveti idee ce inseamna pentru dumneavoastra ca trei chefi ca noi sa va lase farfuria goala?”, l-a intrebat Sorin Bontea pe concurentul ce spera sa obtina marele premiu al competitiei difuzate marti, 3 aprilie, la ProTv. „145 de farfurii am gustat, asta e prima pe care am golit-o”, a adaugat Florin.

 

 

Ultimele stiri

  • Air India Breaking news: Ce spun piloții experimentați
  • Merge excelent această țară în care au ajuns vedete șefele de sală
  • Comunicat de presă KOMORA ENGINEERING SRL
  • VIDEO. Guvernul israelian anunță: majoritatea comandanților Forței Aerospaţiale a Gardienilor Revoluţiei din Iran, uciși
  • Ce povestește singurul supraviețuitor al accidentului aviatic din India: „Încă nu-mi vine să cred cum am scăpat cu viață” – VIDEO
  • Surse. Anca Dragu, în cărți ca propunere de premier
  • Locul norocos în avion
  • TikTok, elitism și haine cu pretenții: cum o ținută „neutră” a enervat internetul
  • Dragoș Dobocan, micul pictor care a cucerit Parisul și Dubaiul, selectat în campania „100 de tineri pentru dezvoltarea României” a Fundației Dan Voiculescu
  • Zborurile București – Tel Aviv și retur au fost anulate/Mai multe companii aeriene mută avioane de la Tel Aviv spre aeroporturile din România
  • Exit mobile version