Cauta

MasterChef, 3 aprilie: Trei concurenti au dat pe spate juriul cu preparatele lor!

Trei dintre concurentii inscrisi la MasterChef au reusit sa ii impresioneze pe juratii competitiei de la ProTv, in editia difuzata marti, 3 aprilie, cu preparate delicioase si foarte frumos prezentate. Sorin Bontea, Florin Dumitrescu si Catalin Scarlatescu au fost convinsi ca cei trei barbati pasionati de gatit merita “MasterChef”, asa ca nu au stat pe ganduri si i-au trimis in etapa urmatoare.

MasterChef, 3 aprilie: Trei concurenti au dat pe spate juriul cu preparatele lor! - Ziarul National
(foto: captura ProTv)

Filip Alexandru, in varsta de 30 de ani, s-a prezentat in fata juriului cu un preparat numit “Seven Seas”. Tanarul concurent le-a marturisit celor trei chefi ca ii place sa mearga si sa isi pescuiasca singur incredientele pentru retetele pe care le prepara, fiind pasionat de scufundari. Iar supa lui nu doar ca a fost savurata si laudata de catre cei trei jurati, in special de Catalin Scarlatescu, dar a fost si data ca exemplu de maiestrie culinara celorlalti concurenti care s-au straduit sa obtina sortul MasterChef. “E Seven Sea, nu e brutarie aici”, a rostit Scarlatescu, in timp ce gusta incantat supa preparata de concurentul inscris la Masterchef.

MasterChef, 3 aprilie: Trei concurenti au dat pe spate juriul cu preparatele lor! - Ziarul National
(foto: captura ProTv)

Al doilea aspirant la titlul MasterChef, care a reusit sa cucereasca exigentul juriu cu preparatul sau este un tanar care a gatit un cotlet de oaie cu chutney de fructe de padure.

MasterChef, 3 aprilie: Trei concurenti au dat pe spate juriul cu preparatele lor! - Ziarul National
(foto: captura ProTv)

Al treilea preparat care i-a dat pur si simplu pe spate pe cei trei jurati de la MasterChef a fost cel realizat de Sorin Minda – cotlet de porc la tigaie, cu piure de cartofi sos de gutui cu scortisoara si sos de lamaie. Preparatul a fost pe placul lui Florin Dumitrescu, dar si al colegilor sai, carora tanarul jurat “s-a indurat” sa le mai lase pe farfurie cateva bucatele de carne asezonata cu delociosul sos de gutui. “Pacat ca trebuie sa guste si ei”, a spus Florin. “Aveti idee ce inseamna pentru dumneavoastra ca trei chefi ca noi sa va lase farfuria goala?”, l-a intrebat Sorin Bontea pe concurentul ce spera sa obtina marele premiu al competitiei difuzate marti, 3 aprilie, la ProTv. “145 de farfurii am gustat, asta e prima pe care am golit-o”, a adaugat Florin.

 

 

Ultimele stiri

  • Alege ce citești
  • George Simion lansează „Opoziție Totală”: AUR cere alegeri anticipate și război total cu Guvernul Bolojan
  • Declarația lui Ilie Bolojan care pune pe jar sistemul sanitar
  • Avionul de vânătoare european, proiect eșuat?
  • Criptomonedele și-au găsit un loc în strategia anti-elitistă a noii drepte americane
  • MINCIUNILE ies la suprafață. Ministerul Mediului REPARĂ ABIA ACUM rezerva de apă din zona Paltinu
  • De ce Ford se retrage din sectorul mașinilor full electrice
  • Australia a ignorat prea mult timp amenințarea islamistă
  • Chiar ne pregătim de război cu Rusia?
  • Florentino Perez nu-i iartă pe arbitri nici de Crăciun
  • Exit mobile version