Cauta

Mai, luna Marilor Finale, la ProTv: Europa League, Romanii au talent, Pariu cu viata!

In luna MAI, la ProTv se traieste MAI intens ca niciodata. Primavara a adus cele mai tari seriale, cele mai tari show-uri, cele mai bune programe, iar cel mai intens sezon din istoria televiziunii va culmina in luna Mai cu finaluri de exceptie!

Cea care va deschide seria Marilor Finale va fi chiar Finala Europa League, cel mai asteptat eveniment sportiv al anului ce se va desfasura pe National Arena si va fi difuzat in direct, pe 9 mai de ProTv. De altfel, acesta nu va fi singurul eveniment notabil al primaverii, pentru ca in luna mai se ridica trofee deasupra capului atit in finala Europa League, cit si in Cupa Romaniei.

Primavara a fost una foarte darnica si a oferit telespectatorilor ProTv divertisment de cea mai buna calitate. Show-uri precum “Romanii au talent” si “MasterChef” au reformulat definitia succesului. “Romanii au talent” a doborit record dupa record si a stabilit noi repere de audienta. Pe 11 mai, la Pro Tv se difuzeaza Marea Finala in urma careia se premiaza cel mai talentat roman din 2012. Ca  romanii au talent nu mai este o surpriza pentru nimeni, insa abia la sfirsitul serii de vineri, 11 mai, telespectatorii vor putea alege din cei 15 finalisti cine merita sa cistige marele premiu.

A fost lider absolut de audienta inca de la lansare si a devenit in cel mai scurt timp serialul-fenomen in care tinerii cinta, danseaza si pun “Pariu cu viata”. “Lala Band” este trupa noii generatii, iar melodiile lor fac inconjurul tarii. Luni, 28 mai, ProTv va difuza ultimul episod al celui de-al doilea sezon, insa, din toamna va reveni in forta cu episoade noi in care povestile de iubire se nasc si mor, muzica rasuna de pretutindeni, iar rasturnarile de situatie tin cu sufletul la gura telespectatorii. Finalul celui de-al doilea sezon va fi insa unul pe masura. In ultimul episod, LaLa Band participa cu multa emotie si bucurie la Balul de Absolvire. Vor reusi insa cuplurile din serial sa-si salveze iubirea, sa recistige inimile partenerilor pierduti, sa se bucure de sentimetele lor? Telespectatorii vor putea afla luni, 28 mai, in ultimul episod al celui de-al doilea sezon al serialului „Pariu cu viata”, ce va fi difuzat de ProTv incepind cu 20.30.

La sfirsitul lunii mai si inceputul lunii iunie, isi gaseste finalul si cel mai tare show de cooking din lume si se alege primul „MasterChef” al Romaniei. Selectia a for dura, competitia grea, insa efortul va fi meritat din plin. Cistigatorul nu va fi numai fericitul care va intra in posesia marelui premiu de 50.000 de euro, ci si MasterChef-ul pe care orice Chef si-l doreste in bucataria sa.

Si pentru ca la ProTv se traieste comedia autentica, telespectatorii nu trebuie sa rateze miercuri, 30 mai, ultima intilnire din acest sezon cu „Serviciul Roman de Comedie”, iar joi, 31 mai, ultimele aventuri ale satenilor din „Las Fierbinti”. Aflat pe primul loc in topul audientelor, “Las Fierbinti” a obtinut la debut cele mai bune cifre din ultimii 10 ani inregistrate de vreun serial romanesc si a reusit sa combine cu succes umorul, muzica, situatiile comice petrecute intr-o locatie reala, jocul actoricesc fara cusur, intr-o regie remarcabila. “La Fierbinti” a creat personaje care vor ajunge in folclor si a readus in atentia telespectatorilor autenticul.

Cu o grila de programe de invidiat in care lunea a difuzat serialul-fenomen “Pariu cu viata”, martea super-show-ul “MasterChef”, miercurea “Serviciul Roman de Comedie”, joia, serialul lider al momentului “Las Fierbinti”, vinerea, culmea divertismentului “Romanii au talent”, iar simbata si duminica numai filme de top, ProTv nu a avurt rival in rindul televiziunilor concurente situindu-se la distanta considerabila de urmatoarele clasate.

Ultimele stiri

  • Incendiu puternic în Bucureşti! Au avut loc şi 3 explozii! O hală dezafectată din Sectorul 1 a luat foc (VIDEO)
  • Un submarin sovietic s-a ciocnit de un submarin american din motive politice absconse
  • WhatsApp introduce o nouă funcţie aplicaţiei, prin care doreşte să „dribleze” sistemul Android al telefonului mobil
  • TAROM primeşte 95,3 de milioane de euro. Cum vor fi chelţuiti banii
  • Alege ce citești
  • Alea iacta est, America!
  • Gerard Depardieu a fost chemat la poliție și arestat preventiv!
  • Decizie majoră pentru românii care lucrează într-un mediu periculos pentru sănătate. Ce se întâmplă cu pensia lor
  • Secretele milenare ale longevității: beneficiile postului intermitent și exemplul preoților de pe Muntele Athos
  • Internațional englez, arestat în Spania
  • Exit mobile version