Cauta

Madalin Voicu si sotia, la DNA

UPDATE: Informatiile vehiculate pe surse – cum ca Madalin Voicu si sotia ar fi fost chemati la DNA pentru a li se aduce la cunostinta faptul ca au sechestru pe avere – s-au confirmat.

DNA a anuntat, prun intermediul unui comunicat, faptul ca o astfel de masura, precum si cea a popririi asupra bunurilor mobile si imobile aflate in proprietatea unor persoane, avand fie calitatea de suspect fie de acuzat, a fost luata in cazul a noua persoane, in dosarul in care se fac investigatii „privind infractiuni de coruptie, de spalarea banilor si de fraudare a fondurilor europene destinate finantarii unor programe destinate persoanelor defavorizate”. Printre ele si deputatul PSD si partenera sa de viata, dar si parlamentarul Paun, aflat momentan in arest preventiv.

Va prezentam in continuare precizarile procurorilor in acest caz:

„PAUN NICOLAE, pana la concurenta sumei de 30.470.708,72 lei

VOICU MADALIN STEFAN, pana la concurenta sumei de 411.541 lei

OLTEANU CARMEN, pana la concurenta sumei de 194.241 lei

IVAN GHEORGHE, pana la concurenta sumei de 12.384.208,72 lei

GRIGORE VASILICA, pana la concurenta sumei de 676.255 lei

PEPENEL VALENTIN, pana la concurenta sumei de 459.244 lei

PARASCHIV IULIAN COSTEL, pana la concurenta sumei de 14.866.500 lei

RADU IRINA VALERIA, pana la concurenta sumei de 27.250.708,72 lei

ROTARIU FLORENTINA, pana la concurenta sumei de 27.250.708,72 lei

De asemenea, s-a dispus instituirea sechestrului asigurator si a popririi asupra bunurilor mobile si imobile aflate in proprietatea societatii NIKY SCORPION ALCOM S.R.L., pana la concurenta sumei de 3.220.000 lei.

Masura asiguratorie a fost dispusa avandu-se in vedere necesitatea de a evita ascunderea, instrainarea sau sustragerea de la urmarire a bunurilor mobile si imobile de catre persoanele sus-mentionate, pentru a servi la garantarea repararii pagubei produse prin savarsirea infractiunilor”.

––––-

Parlamentarul pe numele caruia procurorii anticoruptie au formulat, luna trecuta, o cerere prin care cereau Camerei incuviintarea retinerii si a arestarii preventive, solicitare pe care alesii au respins-o la votul in plen, a dat din nou ochii cu anchetatorii DNA.

Madalin Voicu a venit inca de la primele ore ale zilei la sediul central al Directiei Nationale Anticoruptie. La scurta vreme dupa aceea, si partenera de viata a deputatului PSD, CArmen Olteanu, a dat ochii cu procurorii anticoruptie.A fost vorba despre discutii de nici o jumatate de ora. Niciunul dintre ei nu a dorit sa faca declaratii in fata camerelor pentru a explica motivul pentru care procurorii le-au solicitat prezenta la DNA, in aceasta prima zi a lui Martie.

Va amintim ca ambii soti sunt vizati de suspiciuni in acelasi dosar, respectiv cel in care se fac cercetari in privinta unor posibile deturnari de fonduri europene. In aceeasi cauza panala a fost initial retinut si apoi arestat preventiv un alt deputat, respectiv Nicolae Paun, actualmente si presedinte al Asociatiei „Partida Romilor Pro Europa”.

Ultimele stiri

  • Incendiu puternic în Bucureşti! Au avut loc şi 3 explozii! O hală dezafectată din Sectorul 1 a luat foc (VIDEO)
  • Un submarin sovietic s-a ciocnit de un submarin american din motive politice absconse
  • WhatsApp introduce o nouă funcţie aplicaţiei, prin care doreşte să „dribleze” sistemul Android al telefonului mobil
  • TAROM primeşte 95,3 de milioane de euro. Cum vor fi chelţuiti banii
  • Alege ce citești
  • Alea iacta est, America!
  • Gerard Depardieu a fost chemat la poliție și arestat preventiv!
  • Decizie majoră pentru românii care lucrează într-un mediu periculos pentru sănătate. Ce se întâmplă cu pensia lor
  • Secretele milenare ale longevității: beneficiile postului intermitent și exemplul preoților de pe Muntele Athos
  • Internațional englez, arestat în Spania
  • Exit mobile version