AcasăOldLondra 2012: Programul Jocurilor Olimpice 5 August

Londra 2012: Programul Jocurilor Olimpice 5 August

Londra 2012 program : Jocurile Olimpice de la Londra vor continua duminica, 5 august, cu noi probe atletice, romanii urmand a lua parte la maraton, box, gimnastica, alergari si triplusalt.

(foto: revistaclick.ro)

Duminica, 5 august, de la ora 13.00, in cadrul Jocurilor Olimpice de la Londra 2012, este programat maratonul, proba la care Romania va fi reprezentata de catre Constantin Dita si  Lidia Simon.

Ulterior, de la ora 16.00, romanii vor avea sansa de a castiga medalii, in Arena North Greenwich – O2, urmand sa se desfasoare finalele pe aparate, feminin si masculin. Flavius Koczi, care s-a calificat pentru probele de individual compus si sol, si Sandra Izbasa, care s-a calificat la sarituri, au sanse sa isi adauge in palmares medalii olimpice noi.

Tot duminica, dar de la ora 16.30, Mihaela Lacatus se va lupta in turul 1 al probei feminina de box, categoria 60 de kilograme, din cadrul Jocurilor Olimpice de la Londra 2012.

Ziua competitionala de duminica, 5 august, a Jocurilor Olimpice de la Londra, se va incheia pentru atletii romani la ora 21.00, cand Angela Morosanu va participa la proba de 400 m garduri, sectiunea calificari, Cristina Bujin va participa la finala feminina la triplusalt iar Bianca Razor va concura, in finala probei de 400 metri.

author avatar
Ionut Zgimbau
3.372 afisari

Nu rata să citești

Ultimele știri