AcasăOldLondra 2012 gimnastica: Nationala feminina de gimnastica artistica a Romaniei s-a calificat...

Londra 2012 gimnastica: Nationala feminina de gimnastica artistica a Romaniei s-a calificat in finala pe echipe la Jocurile Olimpice

Fetele din Nationala feminina de gimnastica artistica a Romaniei s-au calificat in finala pe echipe la Jocurile Olimpice de la Londra. Larisa Iordache a fost marea surpriza a concursului de astazi. Larisa s-a recuperat in ultima clipa in urma unei accidentari la calcai.

Fetele noastre din echipa nationala a Romaniei la gimnastica artistica calificate in finala pe echipe la jocurile Olimpice de la Londra, au terminat ziua competitionala de duminica in urma echipelor SUA , RUSIA SI CHINA.Concursul de astazi de la gimnastica artistica a contat si in lupta pe aparate a fetelor din echipa Nationala de gimnastica artistica a Romaniei.

Astfel, in urma notelor obinute de Nationala feminina a Romaniei la gimnastica, Catalina Ponor si Diana Bulimar s-au calificat in finala la barna de la gimnastica, Sandra Izbasa si Catalina Ponor in finala de la sol si Sandra Izbasa in finala de la sarituri. In finala de individual compus de la Jocurile Olimpice disputate la Londra 2012 Romania va fi reprezentata de catre Sandra Izbasa si Larisa Iordache.

Concursul de gimnastica artistica de la Londra 2012 este compus din patru faze: calificari, finala pe echipe, individual compus si individual pe aparate. Toate gimnastele concureaza in calificari, urmand ca doar 8 echipe sa mearga in finala pe echipe, unde doar 3 gimnaste vor participa la fiecare aparat. Cele mai bune 24 de gimnaste vor participa la individual compus, unde sportivele vor concura la toate aparatele. Punctajul gimnastelor se acorda in functie de dificultate si de corectitudinea executiei.

Sportivii romani prezenti la Olimpiada vor intra, luni, in concurs, atat la canotaj, natatie, scrima, cat si la tenis de camp.

Cititi mai mult in Ziarul National: https://www.national.ro/londra-2012/londra-2012-programul-zilei-de-azi-la-jocurile-olimpice-176130.html/#ixzz225fozQSW

Redactia ziarului National le tine pumnii feteleor din echipa nationala a Romaniei in concursul de gimnastica de la Londra 2012.

 

author avatar
Ziarul National
Aceasta sectiune stabileste termenii legali si conditiile in care puteti utiliza site-ul