AcasăOldIsprăvile de vânătoare ale lui Trump Junior i-au costat pe americani 76.000...

Isprăvile de vânătoare ale lui Trump Junior i-au costat pe americani 76.000 de dolari

Fiul cel mare al președintelui american a cutreierat anul trecut Mongolia ca să împuște o specie de oaie de munte foarte rară (Argali) ocazie cu care s-a întâlni și cu șefulstatului,  Khaltmaagiin Battulga. O expediție de opt zile, care a scandalizat un ONG din Washington: Grupul pentru Responsabilitate Civică (Crew) a  arătat că Serviciul Secret al Statelor Unite estimează că nota de plată a  vânătorii lui Trump Jr. este de  76.859,36 dolari.

Cu aproape 60.000 USD decât a anunțat anterior Casa Albă (17.000), iar mare parte din bani au fost cheltuiți pe măsuri de securitate. Analiștii spun că famila Trump face aproape 1000 de călătorii pe an, de 12 ori mai mult decât s-a plimbat familia Obama. Acesta este un exemplu al cheltuielilor pe care le suportă contribuabilii americani. Dacă trofeul lui Donald Trump Jr. costă peste 75000 de dolari, este uimitor să te gândești cât de mare este factura totală, se arată în raportul Crew.

Fiul președintelui SUA este autorizat să utilizeze Serviciul Secret pentru protecția sa, a declarat pentru CNN un angajat al lui Trump Jr, precizând că expediția din august a fost plătită din fonduri private, cu excepția securității. În timpul călătoriei, Donald “Don” Trump a postat fotografii alături de fiul său în fața unei iurte tradiționale și a lăudat Mongolia, „o țară incredibil de curată”. Oile Argali, remarcate prin coarnele  uriașe – un trofeu de invidiat- sunt considerate specie amenințată.

author avatar
Radu Jacotă
120 afisari

1 COMENTARIU

  1. Lasă vtajeala. Nu știu de ce să se mai agațe fomiștii de la mainstream media. Având în vedere faptul că Trump senior NU încasează salariul de Președinte, americanii nu pierd nimic, dimpotrivă. Despre asta nu găvăresc bulangiii.

Comments are closed.

Nu rata să citești

Ultimele știri

Câtă inconştienţă! O femeie din Maramureș, filmată cum conduce cu bebelușul de 9 luni în brațe! (VIDEO)

O femeie din Maramureş s-a filmat în timp ce conduce o maşină avându-l în braţe pe copilul său în vârstă de nouă luni.Oamenii legii...

Elevii din România care se întorc, de luni, la şcoală. Când vor mai avea vacanțe

Gata vacanţa pentru aceşti elevi din România. De luni, 26 februarie, ei se întorc în sălile de clasă. Elevii din Bucureşti se vor întoarce...