Cauta

Irinel Columbeanu: „Nu m-as impaca cu Moni nici pentru Primaria Capitalei”

Irinel Columbeanu e hotarat sa lase in urma sa imaginea de personaj monden si se indreapta vertiginos catre calitatatea de candidat serios, cu sanse reale, la Primaria Bucurestiului, motiv pentru care nu vrea sa ia in seama niciun fel de reconciliere cu fosta sa sotie, Monica.

Chiar daca studiile sociologice si sondajele de opinie ar indica faptul ca o posibila impacare cu Moni i-ar oferi mai multe sanse in cursa electorala, Columbeanu spune ca nu ar vrea sa castige Primaria ca un om fara scrupule. „Nici macar eu nu m-as vota pe mine, daca m-as impaca cu Monica. Nu vreau asa ceva si nu cred ca acesta este modul in care se castiga alegerile, fara scrupule”, a explicat omul de afaceri.

Chiar daca este un om cu o situatie materiala extrem de favorabila, Irinel nu este dispus sa arunce cu bani in stanga si-n dreapta in campania electorala, socotind ca un mod chibzuit este mult mai eficient. „Sunt dispus sa cheltuiesc atat cat este nevoie ca sa castig, dar cat mai putin posibil. Nu voi face risipa si cred ca bucurestenii vor aprecia un om care foloseste banii eficient. De fapt chiar Primaria Capitalei in sine trebuie sa fie o institutie care foloseste banii eficient si care sa sprijine mediul de business din Bucuresti, nu ca acum, cand edilii fac afaceri…”, considera Irinel Columbeanu.

Cum dupa ultimele reforme, o mare parte din spitalele din Bucuresti au intrat in administrarea Primariei Generale, Irinel Columbeanu spune ca, dupa ce va castiga alegerile, se va concentra in mare parte pe accesul bucurestenilor la Sanatate, cei vizati in acest sens, fiind in special pensionarii. „As face un program vizavi de accesul la sistemul de sanatate in care sa fie favorizati pensionarii si poate chiar super-favorizati persoanele imobilizate la pat, cu handicap sau alte dizabilitati”.

In cursa sa pentru castigarea alegerilor, Irinel Columbeanu nu porneste de unul singur, intentionand sa isi creeze o echipa de expati, profesionisti in materie de business si care sa candideze pentru functiile de consilieri. „As vrea sa fac o echipa de 12 oameni foarte bine pregatiti si care sa sprijine atragerea de fonduri europene nerambursabile pentru primarie prin expertiza lor. In plus ar fi si un numar suficient care sa poata inclina balanta in Consiliul General”, conchide omul de afaceri.

Irinel Columbeanu si-a deschis un canal propriu de comunicare pe YouTube ce poate fi accesat aici!

Ultimele stiri

  • Incendiu puternic în Bucureşti! Au avut loc şi 3 explozii! O hală dezafectată din Sectorul 1 a luat foc (VIDEO)
  • Un submarin sovietic s-a ciocnit de un submarin american din motive politice absconse
  • WhatsApp introduce o nouă funcţie aplicaţiei, prin care doreşte să „dribleze” sistemul Android al telefonului mobil
  • TAROM primeşte 95,3 de milioane de euro. Cum vor fi chelţuiti banii
  • Alege ce citești
  • Alea iacta est, America!
  • Gerard Depardieu a fost chemat la poliție și arestat preventiv!
  • Decizie majoră pentru românii care lucrează într-un mediu periculos pentru sănătate. Ce se întâmplă cu pensia lor
  • Secretele milenare ale longevității: beneficiile postului intermitent și exemplul preoților de pe Muntele Athos
  • Internațional englez, arestat în Spania
  • Exit mobile version