Cauta

INCREDIBIL! Vocea lui Dan Bittman a „costat ” doar 16 lei! „Imi pierdusem speranta. Am vrut sa termin cu muzica!”

Dupa luni de asteptari iata ca minunea s-a produs. Fanii lui Dan Bittman pot rasufla usurati, artistului i-a revenit vocea… cu ajutorul unui medicament care a costat doar 16 lei.

(foto: facebook)

Veste buna pentru fanii cantaretului: artistul a anuntat ca si-a revenit si se pare ca in cel mai scurt timp va urca din nou pe scena pentru a-si incanta admiratorii. Dupa o operatie si tratamentpe care a dat mii de euro, Bittman a mers la un doctor din Romania care i-a prescris un medicament miraculos, care l-a costat doar 16 lei. In mai putin de o zi deja incepeau sa se vada primele efecte.

„Si-a revenit vocea miraculos, multi dintre medici mi-au spus ca e un timp de 6 luni in care imi va reveni vocea, insa nimic… Dar Edi Petrosel m-a dus la un profesor, mi-a facut o radiografie, m-a testat si mi-a zis sa incercam cu un medicament care costa 16 lei care ar putea face legatura intre coarda vocala si nerv. In 8 ore vorbeam deja normal”, a povestit artistul la Europa FM.

Solistul trupei Holograf recunoaste ca la un moment dat isi pierduse speranta de tot si s-a gandit la modul serios sa puna capat carierei sale muzicale: „Am vrut sa termin cu muzica, nu aveam de ales, nici la Joe Cocker nu puteam canta. Am fost acum 3 saptamani.  In cursul operatiei a stat nervul foarte mult sub anestezie si intins, cred ca din cauza asta eram ragusit cand am iesit din operatie. Medicii stiau ca ma ocup cu muzica si mi-au spus ca la noi nu se intampla nimic, voi avea voce in continuare si uite ca s-a intamplat. Ei stiau ca unul din efecte este si pierderea vocii pentru o perioada”.

Dan Bittman a mai povestit ca deja el si colegii lui au discutat despre posibilitatea gasirii unui nou solist pentru formatie. Le-am spus colegilor de la Holograf ca ar trebui sa gasim pe cineva care sa cante in locul meu. Acum 4 saptamani le-am zis serios pentru ca am vazut ca nu si nu. Le-am zis sa gaseasca pe cineva sanatos si sa mearga inainte. Nu aveam variante decat sa stam luni de zile sa asteptam” a dezvaluit  cantaretul.

Ultimele stiri

  • Incendiu puternic în Bucureşti! Au avut loc şi 3 explozii! O hală dezafectată din Sectorul 1 a luat foc (VIDEO)
  • Un submarin sovietic s-a ciocnit de un submarin american din motive politice absconse
  • WhatsApp introduce o nouă funcţie aplicaţiei, prin care doreşte să „dribleze” sistemul Android al telefonului mobil
  • TAROM primeşte 95,3 de milioane de euro. Cum vor fi chelţuiti banii
  • Alege ce citești
  • Alea iacta est, America!
  • Gerard Depardieu a fost chemat la poliție și arestat preventiv!
  • Decizie majoră pentru românii care lucrează într-un mediu periculos pentru sănătate. Ce se întâmplă cu pensia lor
  • Secretele milenare ale longevității: beneficiile postului intermitent și exemplul preoților de pe Muntele Athos
  • Internațional englez, arestat în Spania
  • Exit mobile version