AcasăOldIlie Nastase a luat o decizie importanta la Londra! Ar fi a...

Ilie Nastase a luat o decizie importanta la Londra! Ar fi a patra oara!

Sunt impreuna de cativa ani si se iubesc foarte mult. Ilie Nastase nu s-a sfiit sa cada in genunchi si sa o ceara de sotie Brigitte Sfat, femeia alaturi de care vrea sa ramana tot restul vietii. Scena romantica s-a petrecut la Londra, chiar sub ochii Nadiei!

Cu mult umor, cei doi au povestit, intr-un interviu pentru „Ok Magazine”, cum au ajuns sa se cunoasca, apoi sa se indragosteasca. Si, evident, cum si unde au avut loc cele doua cereri in casatorie, pentru ca celebrul om de tenis i-a adresat „marea intrebare” iubitei sale atat la Saint Tropez, cat si la Londra. O data fara un inel, iar a doua oara „ca la carte”, Nastase oferindu-i lui Brigitte o bijuterie speciala.

„Prima data, m-a cerut la Saint Tropez, dar nu avea inel. Dupa doua luni, m-a cerut si la Londra, in genunchi, in fata Nadiei Comaneci. Mi-a daruit un inel Cartier foarte frumos. Lui i-ar fi placut varianta din aur alb, dar, pentru ca nu era pe stoc, n-am ratat ocazia si l-am luat pe aur galben” , a povestit Brigitte.

Cei doi nu au stabilit inca data nuntii. „M-a luat valul dupa ce m-a cerut, dar acum, nu ma mai agit. Nu ma grabesc sa ma marit, c-am mai fost maritata de doua ori”, a marturisit Brigitte Sfat. „Eu, de trei! (rade)”, a fost replica lui Ilie Nastase.

Ilie Nastase a mai fost casatorit in trei randuri, cu Dominique Grazia, Alexandra King si Amalia Teodorescu.

author avatar
eNational