AcasăOldGina Pistol, despre despartirea de Mihai Radut: "El isi dorea o familie,...

Gina Pistol, despre despartirea de Mihai Radut: „El isi dorea o familie, eu am simtit altceva”

(foto: wowbiz.kanald.ro)

Frumoasa Gina Pistol este din nou singura. Chiar daca s-a tot certat si impacat cu Mihai Radut, de data asta ruptura e definitiva.

(foto: wowbiz.kanald.ro)

Gina Pistol si fotbalistul Mihai Radut s-au iubit nebuneste, in ciuda diferentei de noua ani dintre ei. Au avut o relatie frumoasa, dar care a ajuns la sfarsit, in luna decembrie, cand s-au si despartit. Cei doi au incercat sa repare ceea ce nu mergea intre ei, si si-au mai acordat o sans. Gina si Radut au plecat de sarbatori intr-o vacanta in Thailanda. Se pare ca tot nu a mers si ca ruptura nu poate fi reparata, asa ca au decis ca drumurile lor sa se desparta definitiv.

Prezenta miercuri seara la emisiunea mondena WowBiz, de la Kanal D, Gina Pistol a vorbit despre motivele despartirii si ce a determinat-o sa puna punct relatiei cu Radut. Se pare ca ceea ce a dus la ruptura a fost diferenta de noua ani intre ei. Gina spune ca a simtit diferenta, si nu neaparat fizic.

„Eu am realizat ca exista o diferenta de noua ani si se vede, nu neaparat fizic. Din Thailanda totul s-a spulberat si nu a fost vorba de o alta femeie. El nu m-a inselat niciodata. Nu acesta a fost motivul. Cu mama lui m-am inteles intotdeauna, la fel si cu tatal lui. Sunt niste parinti misto, tineri, faini. Eu stiam ca sunt matura. El isi dorea o familie, copii, insa eu am simtit altceva. Am tinut foarte mult cu casa, eu nu ies in cluburi, in cafenele”, a marturisit Gina Pistol.

author avatar
Andra Nesu
1.206 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger