AcasăOldFinala Survivor România 2020. Cum se va desemna marele câștigător al competiției?

Finala Survivor România 2020. Cum se va desemna marele câștigător al competiției?

Au rezistat cinci luni în cea mai intensă competiție, dar doar unul dintre ei va fi marele Supraviețuitor. Survivor România își va alege câștigătorul sâmbătă seară, de la ora 20.00, pe Kanal D.

Românii au urmărit fiecare ediție a competiției Survivor România cu emoții și cu inima strânsă. Fiecare telespectator și-a format o opinie și și-a ales un preferat, pe care l-a votat pentru a câștiga marele premiu, dar cel mai important, titlul de Supraviețuitor.

Faimoșii și Războinicii au avut de înfruntat cele mai dificile condiții în salbăticie și au trăit ca niște naufragiați, iar dacă mulți dintre ei nu se așteptau să întâlnească atâtea greutăți, iată că această experiență i-a învățat să se lupte cu ei înșiși, pentru a face față foamei și frigului din Republica Dominicană.

Cum se va alege marele câștigător Survivor România?

Au ajuns să își construiască singuri adăpost, să își caute hrană în natură si au încercat să găsească cele mai bune strategii pentru a câștiga cât mai multe jocuri de recompense și imunitate.

Dintre toti cei care au pășit pe insula din Dominicană în urmă cu mai bine de cinci luni, doar patru au ajuns in marea finală. Aceștia sunt Lola, Elena, Iancu și Emanuel.

Cel care a reușit să ajungă la inimile celor de acasă, va pleca cu tofeul Survivor, dar și cu un premiu în valoare de 250.000 de lei. Telespectatorii vor decide, prin vot, în direct, cine va fi câștigătorul acestei competiții, cel care le-a dovedit, în cele cinci luni de încercări, că merită titlul de „Survivor Romania”.

Cine sunt cei 4 finaliști Survivor România?

Emanuel Neagu este unul dintre cei patru finaliști ai competiției Survivor România. Războinicul a demonstrat în toate aceste luni că este puternic, ambițios și că nimic nu îl poate opri atunci când își dorește cu adevărat ceva. A demonstrat-o calificându-se în Marea Finală a uneia dintre cele mai dure competiții din România.

„Dacă voi câștiga marele premiu, voi împărți banii cu mama și cu fratele meu, mi-am propus așa încă de la începutul competiției. M-am gandit așa pe parcurs ce o să fac. Vreau să înființez o asociație de caritate, aș vrea să investesc în ceea ce fac eu, în industria dansului în Romania. Și s-ar putea să cumpar un teren să știu că am banii acolo, să nu mă ating de ei”, a spus Emanuel pentru Kanal D.

Elena Ionescu, una dintre cele mai apreciate cântărețe din România, a reușit să se califice în finala competiției, după o luptă cot la cot cu băieții. Faimoasa a făcut istorie pe ultimul traseu, cel pentru imunitate, și cu toate că nu a câștigat-o, a dovedit că știe să lupte și cu colegii ei. 

„Este cea mai mare provocare a vietii mele. Vreau sa-mi depasesc limitele si sa lupt pentru copilul meu!”, declara artista inainte de a pleca in Republica Dominicana.

Iancu Sterp a intrat mai târziu în competiție, dar a demonstrat că este unul dintre cei mai rapizi și că își merită locul în finala de sâmbătă seara.

„Cred ca acest gen de competitie mi se potriveste cel mai bine. Sunt apt din punct de vedere fizic si psihic”, erau primele cuvinte adresate de Iancu la intrarea in competitie.

Războinica Lola a fost una dintre cele mai puternice fete din Survivor România, care a luptat cu toate puterile să ajungă până la capăt și să demonstreze că poate, cu toate că de multe ori foamea a făcut-o să cedeze psihic.

„Sunt in acest concurs pentru a-mi demonstra mie si familiei mele ca sunt puternica”, declara razboinica inainte de a se aventura in aceasta batalie.
author avatar
Elena Ionescu