Cauta

Elena Basescu, in scandalul imnului: „Ce nota a luat la BAC Marcel Pavel?”

Elena Basescu, fiica cea mica a presedintelui Traian Basescu, s-a aratat indignata, pe Twitter, de „lipsa de respect” aratata de Marcel Pavel in cazul interpretarii gresite a imnului national. De fapt, de felul in care a incercat sa-si justifice gestul artistul, la doar cateva ore de la declansarea „scandalului imnului”.

captura Twitter

Elena Basescu se intreaaba, pe contul ei de Twitter, „ce nota a luat la BAC Marcel Pavel„, dat fiind faptul ca solistul a parut sa nu site diferenta intre imparatul Traian si presedintele Traian Basescu.

„Este incredibil cum unii nu mai au respect nici macar pentru Imnul de Stat!!!!”, a scris Elena Basescu pe Twitter. „Trist ca exista persoane care nu stiu diferenta dintre Imparatul Traian si presedintele Traian Basescu. Ce nota a luat la BAC Marcel Pavel??”, a adaugat mezina presedintelui.

Uite ce nota a luat Marcel Pavel la BAC!

Pentru aceia dintre dumneavoastra care nu stiu raspunsul la intrebarea Elenei Basescu, va spunem ca Marcel Pavel a sustinut examenul de Bacalaureat la 46 de ani, in 2006, la Grupul Scolar „Dacia” din Capitala. Cantaretul obtinut nota 8,27, avand 5,65 la romana scris, 6,60 la matematica, 7,90 la biologie si 9,50 la geografie.

Ce a declansat scandalul imnului

Marcel Pavel a fost invitat marti seara, sa intoneze imnul de stat al tarii noastre, inaintea meciului de fotbal Romania-Franta, primul meci programat pe National Arena din Capitala. Cantaretul a incurcat versurile si, drept scuza, a invocat faptul ca nu a vrut ca partea imnului in care ar fi trebuie sa cante „Triumfator in lupte, un nume de Traian!” sa fie interpretat politic, mai exact, ca lumea sa faca o asociere cu liderul actual de la Cotroceni, Traian Basescu! Din aceasta cauza, FRF si Marcel Pavel au fost amendati  cu 5.000 de lei de oficialii din Prefectura Capitalei.

Ultimele stiri

  • Pensiile vor fi recalculate altfel, de la 1 septembrie 2024. La ce trebuie să fie atenţi angajaţii
  • Alege ce citești
  • Mugur Isărescu, explicaţii uluitoare: de ce e bine că Guvernul se împrumută masiv pentru finanţarea deficitului
  • Un medic de la Institutul Oncologic, acuzat de ucidere din culpă! Ar fi uitat o compresă în abdomenul unei femei
  • Sică Mandolină l-a băgat în stabor pe Nicușor Dan
  • Erdogan se teme de Israel. Liderul turc a prevăzut ce s-ar întâmpla dacă Hamasul va fi învins
  • Pacientul Florin Piersic a trecut la nivelul următor. Cum a evoluat starea sănătăţii marelui actor
  • Ce a făcut Robert Fico, premierul Slovaciei, înainte de a fi împuşcat la Bratislava. Un martor a dezvăluit totul
  • Ucraina și Moldova pun presiune pe sistemul energetic românesc. Pierderi majore la Transelectrica
  • Tratatul de pace ce putea încheia războiul din Ucraina. Mai lipseau doar semnăturile lui Volodimir Zelenski şi Vladimir Putin. De ce nu s-au mai înţeles
  • Exit mobile version