AcasăOldDelia si-a filmat cel mai nou videoclip in Asia si il lanseaza...

Delia si-a filmat cel mai nou videoclip in Asia si il lanseaza in Centrul Vechi

Delia Matache a povestit in emisiunea „Alarma” de la ProFM ca cel mai nou videoclip al ei, care va fi lansat miercuri seara, in Centrul vechi al Capitalei, a fost filmat chiar de ea, in mai multe tari exotice din Asia.

Cantareata si-a anuntat fanii ca miercuri seara, in Centrul vechi al Capitalei, ea isi va lansa noul single si noul clip. „Va spun ca videoclipul este nonconformist, pentru ca l-am filmat eu, cu mana mea. Eram in vacanta si aveam o camera de filmat foarte buna si atunci am folosit-o in locurile pe unde am fost, in Laos, Vietnam, Cambodgia si Thailanda”, a spus aceasta.

Ea a povestit ca ei si prietenului ei, Razvan, le place sa se surprinda cu cadouri atipice. De exemplu, anul trecut, isi aminteste ca a primit cadou o cratita, de 8 Martie. Si ea l-a surprins apoi pe Razvan, negatindu-i nimic in ea.Delia s-a amuzat cu DJ-ii Sara si Nicolai si a povestit ca ea este cea mai „neromantica” persoana. „In general, pot fi cea mai buna prietena a baietilor, va inteleg perfect, eu sunt cam ca voi”, a declarat, miercuri dimineata, cantareata la „Alarma” ProFM.

Joi, de la ora 18.30, fanii Deliei o vor putea vedea in concertul ProFM „Super Girl” de la AFI Palace Cotroceni, unde vor mai canta Mandinga, Anda Adam, Grasu XXL & Maximilian, Corina, Dragos Chircu, Radio Killer, Narcotic Sound, DJ SAVA, Nick Kamarera si Ciprian Robu.

Sara si Nicolai au anuntat ca, inainte de concert, DJ-ii ProFM vor imparti flori in tot mall-ul, folosind inclusiv trenuletul.

author avatar
Ciprian Purice
526 afisari

Nu rata să citești

Ultimele știri