Cauta

Delia a mai pierdut doua grupuri, la X Factor: Afla cine a parasit competitia! – VIDEO

Publicul X Factor devine tot mai atent la detalii, la evolutia concurentilor, la modul in care se descurca pe scena, dar si in afara ei,  iar 2B si Station 4 nu au reusit sa impresioneze in cea de-a doua gala live.

(foto: Antena1)

Bernice Chitiul si Laurentiu Barzoi, adica 2B, au fost primii eliminati ai editiei de duminica. Piesa interpretata, ” Nobody wants to be lonely” a duetului Christina Aguilera si Ricky Martin, nu a obtinut destule voturi pentru a merge mai departe. Ce-i drept, nici certurile dese nu au reusit sa le atraga simpatia celor de acasa.

Laurentiu a parasit scena X Factor cu un simplu „Va iubim”. Bernice, insa, le-a promis fanilor ca drumul ei alaturi de Barzoi nu se va opri curand. VEZI VIDEO AICI

(foto: Antena1)

Tudor Todut si Station 4 au intrat la duel. Dupa ce au mai trecut prin acest moment si duminica trecuta, „invataceii” Deliei nu au facut fata presiunii si s-au oprit din cantat. Cheloo a fost cel care i-a incurajat si, dupa cateva minute, baietii au dus piesa la bun sfarsit, insa nu a fost suficient pentru a primi votul juriului. „Call Me Maybe”, Carly Rae Japsen, a fost ultima piesa cantata de tineri la X Factor.

Tudor Todut, elevul lui Bittman, a interpretat „Jar of hearts” a Christinei Perri. Desi a fost nevoita sa admita ca baietii ei au gresit, votul Deliei a mers catre Station 4, in timp ce Dan Bittman a ales sa-si sustina discipolul. Cheloo a fost cel care a avut ultimul cuvant de spus in acest duel si a dat sentinta: „il salvez pe Tudor”. Tudor Todut a ramas in competitia la X Factor, iar adolescentii de la Station 4 au pleacat acasa.

In lupta pentru marele premiu X Factor au mai ramas 11 concurenti! Au primit suficiente voturi pentru a trece mai departe: Ioan Man, Ioana Anuta, Dragos Udila, Raduly Botond, Tudor Turcu, Nadir Tamuz, RED, Nord X, Iulia Manolache, Natalia Selegean. VEZI VIDEO AICI

Ultimele stiri

  • LIGA 1, program, rezultate LIVE și clasament ACTUALIZAT
  • Ce program au supermarketurile Kaufland, Lidl şi Carrefour, de Paşte 2024. Surpriză! Unele magazine sunt deschise şi duminică, 5 mai
  • Patriarhul Daniel, cu gândul la Diaspora în Pastorala de Paşte 2024: „Să arătăm semne de iubire frăţească şi tuturor românilor aflaţi printre străini”
  • Cât au ajuns să coste ouăle în pieţe, înainte de Paştele 2024. În supermarket, se găsesc şi la preţ dublu
  • Mesaje de Paște 2024. Felicitări, urări şi gânduri bune pentru cei apropiaţi cu ocazia Sărbătorilor Pascale
  • Guvernul vrea să mărească pensiile de la 1 septembrie, dar cine le mai apucă? Speranţa de viaţă, în România, s-a PRĂBUŞIT!
  • Dramă în judeţul Neamţ: un bărbat s-a aruncat în faţa trenului. A murit pe loc!
  • Jandarmii i-au căutat, pentru droguri, „la piele” pe petrecăreții din Mamaia. Unde au putut să le ascundă tinerii
  • Horoscop – sâmbătă, 4 aprilie 2024. Berbecii au idei ciudate, iar Racii au parte de întâmplări deosebite
  • Părinţii, revoltaţi în mediul online după ce un restaurant din Bucureşti a impus reguli stricte pentru copiii clienţilor
  • Exit mobile version