AcasăOldDe la Tonciu citire: "Cine a scris Scufita Rosie? Lupul, cine? Ma...

De la Tonciu citire: „Cine a scris Scufita Rosie? Lupul, cine? Ma fac de tot rahatul la TV”!

(foto: ProTV)

Andreea Tonciu nu citeste si, pana la urma, ce sa se mai ascunda atata dupa deget. Tot vrea sa fie invitata la TV, chiar daca s-a prins se face de „tot rahatul” – ca sa o citam intocmai- dand raspunsuri… pe stomacul gol.

(foto: ProTV)

Un lucru e clar: iubita lui Mitea nu se apropie de carti. Nici macar de cele de povesti. Dupa ce a facut o mare varza din partile de vorbire, ajungand la „ajectiv” si „compliment”, Tonciu s-a oprit putin si la literatura. Intrebata cine a scris „Scufita Rosie”, intr-o prima faza a raspuns convinsa: Creanga. „Am zis Creanga ca el a scris toate povestile. La cat de adormita sunt eu aici pot sa-mi pui si capcane. Vrei sa zici ca „Scufita Rosie” a fost scrisa de Fratii Grimm?”, a glasuit invitata lui Maruta, la testul fulger din biblioteca.

Concluzia? Altii sunt de vina pentru pauzele astea la capitolul amintiri din copilarie, nemaivorbind de cele din clasa a V-a, banca de la geam. „Maruta, te omor, ma fac de tot rahatul la TV”. Cine sa o contrazica pe Andreea Tonciu? Fie ca e un test „pe bune”, au ba!?

author avatar
eNational
2.963 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger