Cauta

Daniela Crudu, toba de carte cand i se sopteste in casca

Daniela Crudu l-a impresionat pe actorul Florin Zamfirescu, raspunzand corect unor intrebari dificile de cultura generala, in timpul unui seminar pe tema „Televiziunea creeaza modele?”. Totul a facut, insa, parte din scenariul unui nou episod al emisiunii „Plasa de stele”, prezentata de Dan Negru, la care Corneliu Vadim Tudor a fost complice.

(foto: agenda.ro)

Daniela Crudu este o fata extrem de inteligenta, lucru posibil doar in cazul in care raspunsurile i se soptesc in casca. De acest lucru s-a convins si actorul Florin Zamfirescu in momentul in care, invitat la un seminar intitulat „Televiziunea creeaza modele?”, s-a intalnit cu asistenta tv Daniela Crudu.

Fermecat din prima clipa de frumusetea Danielei, actorul si-a pierdut cuvintele in momentul in care, fiind supusa la un test de inteligenta, aceasta a reusit sa raspunda corect la toate intrebarile pe care le-a primit, indiferent de complexitatea lor. Mai mult chiar, actorul s-a blocat in momentul in care Daniela a raspuns corect la o intrebare din mitologia greaca.

„Stai, mai, putin. Am citit si eu si Iliada si Odiseea, dar, cainelele? Eu stiam simplu: caine”, a declarat, plin de uimire, acesta. Mai mult chiar, observand inteligenta asistentei tv, actorul a indemnat-o sa participe la un concurs de inteligenta.

Observand cat e de uimit actorul, Daniela Crudu a explicat ca, in urma unei lovituri la cap suferinta in copilarie pe un santier, ea retine orice lucru. „M-am lovit de o scandura si am dormit vreo cinci minute. Atunci nu stiu ce mi s-a intamplat, cred ca m-au rapit extraterestrii”, a explicat aceasta, adaugand ca, raspunsurile, ii „vin din astral”.

Totul a iesit la iveala insa la final cand, fiind dus intr-o alta camera, Zamfirescu a aflat totul a fost doar o farsa din cadrul emisiunii „Plasa de stele”. Totodata, actorul a aflat si ca, prin intermediul unei casti, Daniela primea raspunsurile de la Corneliu Vadim Tudor, omul politic recunoscut pentru nivelul sau ridicat de cultura generala.

Ionut Zgimbau

Ultimele stiri

  • Klaus Iohannis candidează a treia oară la Președinția României
  • Pentru unii – mumă, pentru alţii – ciumă! Angajaţii care vor rămâne fără 50% din salariu după ce Guvernul se pregăteşte să le „taie” sporurile
  • Topul destinaţiilor de vacanţă în care specialiştii îţi recomandă să mergi singur. Turismul solo, noua modă de a călători
  • Văduva bărbatului ucis de fiii vrăjitoarei Sidonia, dezvăluire ce răstoarnă toată ancheta. Cine ar fi al patrulea atacator care le-a scăpat poliţiştilor
  • Horoscop – duminică, 26 mai 2024. Jupiter se mută în Gemeni şi aduce oportunități uriașe pentru anumite zodii
  • S-a dat drumu’ la bombardieri! Niciun sezon estival fără teribilişti blocaţi cu bolizii în nisip, la mare, la Eforie Nord. Ce amendă a primit (VIDEO)
  • Emoţii şi în Armenia! Elicopterul care îl transporta pe premierul Nikol Paşinian, aterizare de urgenţă
  • Circ la Cernavodă! Primarul ar fi fost bătut în plină stradă de un preot și de o femeie (VIDEO)
  • Reacţia lui Marcel Ciolacu în dosarul Coldea – Dumbravă: „Partidul principal al penalilor a devenit USR”
  • Val de companii străine care deschid afaceri în România, atrase de măsurile și investițiile susținute de PSD
  • Exit mobile version