Cauta

Cristina Topescu, despre accidentul lui Huidu: Pe Serban il termina gandul la cei trei care nu mai sunt si la familiile lor!

Cristina Topescu, stirista PrimaTV si colega lui Huidu, a declarat intr-o interventie in direct la RealitateaTV ca Serban ”traieste o drama” gandindu-se la victime si la familiile celor trei persoane care au murit in accidentul in care a fost implicat, duminica, pe DN1. „E o alta nenorocire care i se intampla lui”, a declarat Topescu.

foto: dolj.radicalonline.info

Jurnalista a spus ca ii este alaturi lui Serban, cu care e colega de 11 ani. „Sunt zile grele, probabil ca vor mai fi. (…) Ne rugam pentru el, dar nu putem sa nu ne gandim si la familiile victimelor. Nu putem fi moralisti. Oricui i se poate intampla o asemenea nenorocire”, a spus Cristina Topescu.

Vedeta Prima TV a explicat ca ea si colegii sai au comunicat cu Serban prin mesaje. „Vorbim cu el, la telefon sau prin mesaje, nu-i momentul sa-l asaltam cu intrebari si telefoane, ci sa-l lasam sa se reculeaga. Il asteapta inca momente grele”, a mai declarat stirista PrimaTV.

Cea mai mare drama pe care o traieste Serban acum nu e legata de ce curs vor lua evenimentele, drama e (referitoare-n.r) la familiile care au ramas in urma celor trei care nu mai sunt. Asta il termina acum pe Serban”, a afirmat Topescu.

„E o alta nenorocire care i se intampla lui (…) oricui i se putea intampla sa derapeze si sa nu mearga cu 30 la ora”, a mai spus Cristina Topescu.

In accidentului in care a fost implicat Serban Huidu, pe DN1, in zona Timisul de Sus, au murit trei persoane. Vedeta Prima TV se afla la volanul unei masini de teren care a lovit un Logan, in care se aflau doi barbati si o femeie. In momentul producerii accidentului, in masina lui Huidu se mai aflau sotia, copiii si bona acestora.

Ultimele stiri

  • LIGA 1, program, rezultate LIVE și clasament ACTUALIZAT
  • Ce program au supermarketurile Kaufland, Lidl şi Carrefour, de Paşte 2024. Surpriză! Unele magazine sunt deschise şi duminică, 5 mai
  • Patriarhul Daniel, cu gândul la Diaspora în Pastorala de Paşte 2024: „Să arătăm semne de iubire frăţească şi tuturor românilor aflaţi printre străini”
  • Cât au ajuns să coste ouăle în pieţe, înainte de Paştele 2024. În supermarket, se găsesc şi la preţ dublu
  • Mesaje de Paște 2024. Felicitări, urări şi gânduri bune pentru cei apropiaţi cu ocazia Sărbătorilor Pascale
  • Guvernul vrea să mărească pensiile de la 1 septembrie, dar cine le mai apucă? Speranţa de viaţă, în România, s-a PRĂBUŞIT!
  • Dramă în judeţul Neamţ: un bărbat s-a aruncat în faţa trenului. A murit pe loc!
  • Jandarmii i-au căutat, pentru droguri, „la piele” pe petrecăreții din Mamaia. Unde au putut să le ascundă tinerii
  • Horoscop – sâmbătă, 4 aprilie 2024. Berbecii au idei ciudate, iar Racii au parte de întâmplări deosebite
  • Părinţii, revoltaţi în mediul online după ce un restaurant din Bucureşti a impus reguli stricte pentru copiii clienţilor
  • Exit mobile version