AcasăOldBucurie supremă cu iz princiar. „Sunt fericit să vă pot împărtăși bucuria”

Bucurie supremă cu iz princiar. „Sunt fericit să vă pot împărtăși bucuria”

Fostul principe Nicolae și soția sa Alina-Maria trăiesc cele mai frumoase momente de când sunt împreună. Chiar de 1 iunie, Ziua Copilului, principele Nicolae a făcut un anunț care va schimba viața cuplului.

„Sunt fericit să vă pot împărtăși bucuria că soția mea Alina-Maria, este însărcinată cu primul nostru copil. Va fi educat în respectul strămoșilor și al valorilor tradiționale, în spiritul iubirii și al responsabilității față de țară, în credința în care am fost botezat, ca și bunicul meu Regele Mihai”, este anunțul fostului principe într-un comunicat de presă.

În urmă cu un an și jumătate Nicolae și Alina-Maria și-au spus fericitul „DA”, iar la nunta care a avut loc la Sinaia au participat sute de invitați.

Dar, relația celor doi nu a fost văzută bine de către familia regală, iar Nicolae Medforth-Mills a fost exclus din linia de succesiune la Coroana României în urmă cu doi ani.

Menționăm, că Nicholae Medforth-Mills este fiul principesei Elena a României şi al lui Robin Medforth-Mills. Este născut pe 1 aprilie 1985, în Meyrin, Elveţia. La împlinirea vârstei de 20 de ani, Nicolae a primit titlul de principe.

În data de 1 august 2015, Majestatea Sa Regele Mihai a semnat un document prin care a retras nepotului său Nicolae, fiul Principesei Elena, titlul de „Principe al României” și calificativul de „Alteță Regală”.

Decizia Regelui Mihai a fost luată ca urmare a scandalului izbucnit după ce Nicolae a recunoscut că are o fetiță provenită dintr-o relație amoroasă. Anul trecut, în urma unui test, a fost confirmată paternitatea lui Nicolae, potrivit digi24.ro

author avatar
Silviu Dumitru
176 afisari

1 COMENTARIU

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger