AcasăOldBrianna Caradja, saltata cu duba Jandarmeriei de trei ori in aceeasi zi!...

Brianna Caradja, saltata cu duba Jandarmeriei de trei ori in aceeasi zi! VIDEO

Printesa Brianna Caradja si alte cateva persoane au fost ridicate de Jandarmerie de trei ori in cursul zilei de marti, din fata Ministerului Economiei unde protestau impotriva forajului de gaze de sist de catre compania americana Chevron.

„E un precedent foarte grav la adresa libertatii. Niste oameni sa fie bagati intr-o duba de trei ori intr-o zi, intr-un mod din ce in ce mai brutal…”, a spus Brianna Caradja. Protestul neautorizat a inceput in jurul orei 13.00, cand in fata Ministerului Economiei au venit mai multe persoane cu pancarte si alte mesaje la adresa Guvernului si a companiei Chevron.

„Colegii mei au fost sesizati de catre cei de la unitatea speciala care asigura paza obiectivului, care sunt tot jandarmii. Colegii mei le-au prezentat celor de acolo care sunt prevederile legale si li s-a recomandat sa obtina autorizarea adunarii. Au refuzat, au fost dusi la sectia de politie pentru a fi identificati si pentru a li se aplica ulterior sanctiunile legale. Au revenit, iar ulterior s-a aplicat aceeasi procedura. Au revenit inca o data, o parte dintre ei, 12 persoane, au fost condusi iarasi la sectia de politie. Prima data au fost sanctionati cu o contraventie de 500 de lei”, a declarat purtatorul de cuvant al Jandarmeriei Romane, Georgian Enache.

Premierul Mihai Razvan Ungureanu s-a intalnit, marti, cu oficialii Chevron pentru o discutie privind intentia grupului petrolier de a incepe in acest an forajul de gaze neconventionale in Romania, in contextul in care Bulgaria a anulat recent o licenta a companiei americane.

author avatar
Ciprian Purice
1.138 afisari

2 COMENTARII

  1. PATACHINA ASTA IN LOC SA-SI TERMINE PROCESELE DE LESBIANIM IN CARE ESTE IMPLICATA A LUAT DRUMUL TROTORELOR. CRDE CA ARE PROBLUME CU CAPU SI MAI INSTIGA SI ALTI PROSTAVANI CARE NU CUNOSC LEGILE STATULUI

    • Mircea N – poate nu ai citit articolul cum trebuie. Noile prevederi ale ghidului de diversiune al serviciilor speciale romane spune ca abordarea ta este gresita. Te rog sa te duci la biroul teritorial si sa pui mana sa citesti manualul respectiv. Lipsa ta de profesionalism a fost insa notata si va fi mentionata in viitorul raport de activitate.

      Pentru creerea unei diversiuni eficiente in comentariile acestui articol nu schimbi subiectul spre activitatile lesbiene ale subiectului. Barbatii intre 15 si 65 ani sunt usor atrasi de vizionarea unor astfel de activitati Prin asta creezi popularitate pentru persoana pe care incerci sa o denigrezi si automat si spre subiectul pe care inceci sa il maschezi. Te rog sa postezi din nou un comentariu cu ” bani ascunsi”, „ce a furat”, ” cu cine s-a culcat pentru banii aia”, ” ce masina de rahat conduce” si eventual ceva cu „un fost comunist” Astfel vei directiona cititorii comentariilor spre subiecte comune si deci neinteresante, scazand interesul pentru articol.

      Un coleg.

Comments are closed.

Nu rata să citești

Ultimele știri