Cauta

Bianca Dragusanu, „bruiata” de manele, in direct la „Un show pacatos” -VIDEO

Cand sa clarifice situatia relatiei cu fotbalistul Adrian Cristea, Bianca Dragusanu, fosta asistenta a emisiunii, aflata de data asta pe canapeaua invitatilor la „Un show pacatos”, s-a trezit „bruiata” de manele. Totul pentru ca, perete in perete cu studioul de unde se difuza show-ul Antenei 1 se difuza, in direct, o alta emisiune mondena, la Kanal D, care ii avea drept invitati pe Adrian Minune si Florin Salam.

Bianca Dragusanu (foto: captura Antena1)

Invitata miercuri seara la „Un show pacatos”, Bianca a evitat sa comenteze foarte mult pe teama presupusei sale despartiri de Adrian Cristea, ruptura anuntata recent de presa mondena. Dar nu s-a ferit sa faca referire la fostii lor parteneri de viata si la comentariile lor in legatura cu acest lucru. „Am observat cum doi fosti isi dau cu parerea despre relatia mea cu Adi. Am inteles de ce fac acest lucru -domnul Catalin Botezatu (fostul iubit al Biancai-bn.r.) si doamna Denisa Nechifor (fosta iubita a lui Cristea-n.r.) cred au nevoie de publicitate. Eu si Adrian Cristea nu avem nevoie de publicitate. Se pare ca stam de vorba despre un om atotstiutor. Eu cred ca domnul „stie tot” este Catalin Botezatu„, a spus Bianca.

Capatos:”Se aud manele, ce sa facem”

Rugata de Capatos sa lamureasca lucrurile, pentru a se incheia speculatiile pe aceasta tema, Bianca a vrut sa explice clar ce se intampla in caminul lor. Doar ca, dupa cateva cuvinte, vocea ei a fost acoperita de refrenul unei manele, „Of, viata mea”, ce se auzea de dincolo de peretele studioului Antenei 1, unde se difuza, in direct, o alta emisiune, dar la Kanal D.

„Lumea ar trebui sa stie ca in toti acesti trei ani in care am fost asistenta aici, mi-am expus relatia intr-un fel in care nu neaparat mi-as fi dorit”, a apucat sa spuna Bianca Dragusanu, pana ca studioul emisiunii „Un show pacatos” sa fie cuprins de sunetul manelelor. „Se aud manele, ce sa facem”, le-a „tradus” Capatos telespectatorilor emisiunii sale. In secunda urmatoare, Bianca a reluat firul povestii. „Am facut-o din respect pentru telespectatori si pentru public, am considerat-o o responsabilitate morala si profesionala sa declar anumite lucruri.  Am vorbit in numele amandurora, am facut afirmatii care nu au fost tocmai ok, eu am fost cea care a dat din casa. Daca e cazul, vom anunta impreuna daca s-a intamplat sau nu s-a intampla ceva”, i-a povestit Bianca Dragusanu, fostului ei sef de la „Un show pacatos”, Dan Capatos.

Ultimele stiri

  • Evoluția acțiunii Transgaz (TGN) în anul 2023
  • Horoscop 30 aprilie 2024 – Stelele vor oferi șansa de a vă îmbunătăți condițiile de viață
  • Incendiu puternic în Bucureşti! Au avut loc şi 3 explozii! O hală dezafectată din Sectorul 1 a luat foc (VIDEO)
  • Un submarin sovietic s-a ciocnit de un submarin american din motive politice absconse
  • WhatsApp introduce o nouă funcţie aplicaţiei, prin care doreşte să „dribleze” sistemul Android al telefonului mobil
  • TAROM primeşte 95,3 de milioane de euro. Cum vor fi chelţuiti banii
  • Alege ce citești
  • Alea iacta est, America!
  • Gerard Depardieu a fost chemat la poliție și arestat preventiv!
  • Decizie majoră pentru românii care lucrează într-un mediu periculos pentru sănătate. Ce se întâmplă cu pensia lor
  • Exit mobile version