AcasăOldAdrian Năstase vrea să-și numere cireșele

Adrian Năstase vrea să-și numere cireșele

Adrian Năstase

De când s-a retras din viața politică, Adrian Năstase redescoperă plăcerile vieții la țară. Fostul politician a povestit, pe blogul său, despre invazia de grauri de la Cornu, locul în care locuiește acum.

„Am in curte, la Cornu, doi ciresi. Au inceput sa se parguiasca. De ieri, aici par sa se adune toti graurii din Prahova. In valuri. Cu o strategie extraordinara. Nu-i sperie nimic. Trimit, la inceput, un cercetas, un fel de ONG, finantat din afara comunei. Sosesc apoi in grupuri. Iau cate o cireasa si pleaca in apropiere, unde isi stabilesc baza de actiune.

Prezenta mea nu-i sperie. Se deplaseaza doar cu cativa metri. Apoi revin. Am pus niste sperietori – un fel de inspectori de la ANAF. La inceput m-au privit cu o anumita curiozitate. Dupa aceea, si-au reluat activitatile, ignorandu-l.

Am sunat un prieten care are o podgorie. L-am intrebat daca exista alte solutii, mai eficiente. Mi-a spus ca nu exista. Doar sa culegi ciresele cand inca nu s-au copt…. Sau sa incerci sa vorbesti cu graurii. Sa le canti, eventual. De ideologie nu poate fi vorba”, a povestit Adrian Năstase.

Adrian Năstase a găsit o metodă inedită ca să le apere de grauri

Fostul premier a găsit o metodă originală pentru a-și apăra cireșele de grauri. Acesta atârnă CD-uri legate în copaci. Pentru că vrea „să-și numere cireșele”, în sensul de a le salva de grauri, Năstase a gândit un sistem prin care graurii să fie îndepărtați de la fructele roșii.

Adrian Năstase a legat CD uri ca să alunge graurii din cireși

„Încep să vină graurii. Cireșii din grădină sunt în pericol. Cum încep să se înroșească, stolurile de grauri reapar. Culoarea roșie atrage, se pare, dăunătorii. Din acest motiv, în timp ce ascult, la ora 5, discursul televizat al „Dăunătorului național”, am început să pregătesc armele de apărare. CD-uri, legate câte două, pe care le voi atârna în copaci. La orice adiere de vânt, ar trebui să sperie graurii. Poate că unii, dintre cei care se mai ocupă cu politica, ar trebui să agațe unele și în copacii de la Cotroceni”, a mărturisit Adrian Năstase.

author avatar
Andreea Vlad
809 afisari

7 COMENTARII

  1. Il si vad pe domnul Adrian inumarind khirshe baume…

  2. o pledoarie de doi lei la pensie dar cand era undeva ne a spus ca cine detine petrom detine puterea si l a dat !!!!!!!!acum cu grauri si alti rapitori povesti pt nepoti!!!

  3. Nastase e cu mult peste,Sica,Sasu si si toti analfabetii care ne conduc acuma.Pacat ca valorile romanesti au fost inchse!Oare unde s-a mai intamplat asta???Cine a mai bagat in puscarie valorile romanesti intre anii 1945-1950 care au luptat pentru tara?????Sarman popor roman,asta iti e soarta!!!!

  4. Nastase ,un mare patriot roman.Si el si Geoana ,au castigat clar prezidentialele.Dar n au vrut serviciile.Au preferat un marinar betiv care turnase la Secu.Apoi,tot serviciile ,l-au preferat pe Mutu Cotrocelu’ ,un profesoras care nu stie sa lege 3 cuvinte fara prompter.El asculta doar de Angela si aduce tarii un plocon de la marele licurici,adica o sapca…! unde am fi fost acum cu un mare om politic precum Nastase ?cu o corcitura de neamt si cu o corcitura de ungur la conducere,tara e pierduta…

    • E teribil de greu sa scapi de deep state-ul injidenit in timp. Si Donald are de furca cu BLM si Antifa 2organizatii sponsorizate atat de democrati cat si de Sorosi. Cand ne uitam laPetrov Luluta si cu Nuta vedem ca acelasi stat subteran cum il numim noi, a fost implenentat si la noi din cadre securiste, almagam de mafie, politic infect, servicii si un intreg aparat suport extern. Presedintele a schimbat bag seama mai bine de 40 de asa ziși generali din servicii, insa ca si in cazul lui Donald degeaba tai daca nu scoti din rădăcini. O sa creasca la anu alt sistem pe aceleasi structuri, daca nu reformezi sistemul si nu betonezi subteran. Sa speram ca atat Donald cat si Klaus – 2 germani – o sa reuseasca asanarea statului dublu. Un german de obicei cand isi propune ceva reuseste.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

Programul Gabrielei Firea pentru Primăria Capitalei. Aeroport în sudul Bucureștiului și dezvoltarea/extinderea rețelei de metrou, printre promisiuni

Senatorul Gabriela Firea, candidatul PSD la Primăria Generală a Bucureștiului și-a prezentat Programul de guvernare locală 2024 – 2028. Candidatul PSD își propune să...

Imagini incredibile cu rapperul american Sean Diddy când îşi bate iubita cu sălbăticie pe holurile unui hotel (VIDEO)

Cassie Ventura, fosta iubită a lui Sean Diddy, i-a intentat proces artistului și-l acuză, printre altele, de viol. O înregistrare video din 2016 îl...
proger